Skip to content
Upcoming

De Nike Air Force 1 ‘Metallic Summit White’ is nu verkrijgbaar

11 november 2020 19:05
De Nike Air Force 1 ‘Metallic Summit White’ is nu verkrijgbaar

De Nike Air Force 1 bestaat al sinds 1982 en op een gegeven moment denk je wel dat je alle colorways hebt gezien op de sneaker. Toch verbaasd elke colorway ons steeds weer. Nu heeft Nike de Air Force 1 ‘Metallic Summit White’ uitgebracht met een Swoosh die verandert als je er vanuit een andere richting tegenaan kijkt.

De Nike Air Force 1 Kwam voor het eerst uit in 1982 en was de eerste basketbal sneaker die gebruik maakte van de Air technologie. Dit was een grote stap voor Nike, aangezien Nike nog relatief klein was in de basketbal wereld. De Air Force 1 werd ook al snel groot in de Hip hop wereld en kreeg de sneaker in de loop van de jaren vele samenwerkingen met Hip hop artiesten.

Nike Air Force 1 ‘Metallic Summit White’ | DC9029-100

De sneaker is erg minimalistisch opgesteld en is er gebruik gemaakt van verschillende materialen. De basis van de sneaker is gemaakt van wit leer terwijl er grijze overlays van textiel zijn geplaatst op de mudguard, hiel en eyesays. De Swoosh verandert dus van kleur als je er vanuit een andere hoek in kijkt. Op het bovenwerk zijn nog enkele reflecterende details geplaatst zoals op de hak en veters. Onder het bovenwerk zit een witte mid- en outsole.

De ‘Metallic Summit White’ colorway kan jij nu al scoren bij Nike voor €110,-. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om nooit meer een sneaker release te missen.

Nike Air Force 1'07 LV8

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Air Force 1 'Metallic Summit White'
Air Force 1 'Metallic Summit White'
Air Force 1 'Metallic Summit White'
Air Force 1 'Metallic Summit White'
Images by Nike