Skip to content
Upcoming

Nike Air Force 1 Low ‘Love For All’

3 januari 2021 14:34
Nike Air Force 1 Low ‘Love For All’

Valentijnsdag is nog maar twee maanden verwijderd en dat betekent dat jij jouw geliefde, of jezelf, weer heerlijk mag verwennen. De eerste beelden van de Nike Air Force 1 ‘Love For All’ zijn hier!

Elk jaar zien we dat merken weer inspelen op valentijnsdag. In 2020 bracht Nike het ‘Fall in Love’ pack uit. Dit pack bestond uit een Air Max 90 en Air Force 1. Beide sneakers waren versierd met enorm veel Swooshes en een hart op de tong en insole. Ook bracht Nike in begin februari 2020 de populaire Strangelove Nike SB Dunk Low uit. Dit paartje schreeuwde ook valentijnsdag en deze release is volgens veel mensen nog steeds een van de beste SB releases van 2020. Natuurlijk zal Nike niet de enige zijn met mooie valentijn releases in 2021.

Nike Air Force 1 Low ‘Love For All’ | CV8482-600

De colorway die op de Air Force 1 Low te zien is, staat natuurlijk helemaal in het teken van valentijnsdag. De basis van de sneaker is gemaakt van wit leer terwijl de rest van de sneaker is gemaakt van getrommeld leer. Dit leer heeft een mooie bordeaux rode kleur gekregen. Wat deze Air Force 1 Low anders maakt dan andere is de Swoosh. In de Swoosh staat namelijk de tekst “Love For All” in een roze kleur. Kijkend naar de hak zien we hier het Nike Air Logo staan met de outline van een hartje eroverheen. Het bovenwerk wordt afgerond door een bordeaux rode badstof sockliner. Onder het bovenwerk zit de gebruikelijke Air Force 1 mid- en outsole in een witte kleur.

Een exacte releasedatum voor de Nike Air Force 1 Low ‘Love For All’ is nog niet bekend, maar we kunnen de sneaker ergens in februari 2021 verwachten. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten om nooit meer een sneaker release te missen.


Nike Air Force 1 'Love For All'

CV8482-600 · Prijs vanaf €111,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1 'Love for All'
Air Force 1 'Love for All'
Air Force 1 'Love for All'
Air Force 1 'Love for All'
Images by Nike