Skip to content
Upcoming

adidas bevindt zich in het wild, samen met de Superstar en Sambarose

2 april 2019 16:42
adidas bevindt zich in het wild, samen met de Superstar en Sambarose

adidas laat zich op dit moment nog steeds inspireren door de dieren die in het wild leven. eerder zagen we al de adidas Contintal 80 ‘Leopard’ en de adidas Falcon ‘Animal’. Nu duiken de animal prints op hun volgende prooi, namelijk de adidas Superstar en de adidas Sambarose.

adidas WMNS Superstar ‘Zebra’

De adidas Superstar is toch wel één van de populairste modellen van het Duitse sportmerk. Het is dan ook niet heel verrassend dat dit model aan het rijtje met dieren prints kan worden toegevoegd. Vaak zien we de adidas Superstar op straat voorbij komen met een witte basis met de drie strepen in het zwart. Deze zwarte witte combinatie werd niet vergeten tijdens het bedenken van een nieuwe colorway voor het model. door de trend van animal prints in het achterhoofd te houden kwam dan ook al snel de zebra naar voren als inspiratie.

Dit keer zijn er dus niet slechts drie strepen te zien op een witte basis, maar veel meer! Of zijn het nu witte strepen op een zwarte basis? dat mag jij natuurlijk zelf bepalen. De upper is geheel bedekt met een zebra print, gemaakt van echt pony hair. Hierdoor krijgt de sneaker een enorm realistische look. Om binnen het zwart/wit thema te blijven, zijn er zwarte veters toegevoegd aan de sneaker. Dit geldt ook voor de binnenvoering, deze is gemaakt van zwart leder. De toebox, midsole en outsole zijn juist weer wit van kleur. Dit houdt de sneaker mooi in balans qua kleurgebruik.

De adidas Superstar ‘Zebra’ is vanaf maandag 15 april verkrijgbaar voor een prijs vanaf €120,-. nieuwsgierig geworden? houd dan vooral onze releasekalender in de gaten.


adidas WMNS Superstar 'Zebra'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

adidas WMNS Sambarose ‘Leopard’

Naast de zebra, is ook het luipaard een inspiratiebron geweest voor adidas. Deze jager zie je perfect terugkomen op de adidas Sambarose. Ook bij deze sneaker bestaat de gehele upper uit een animal print gemaakt van pony hair. Dit keer is het een ‘Leopard’ print. Deze print bestaat voornamelijk uit licht en donker bruine kleuren, maar ook een klein beetje zwart. Daarom is er gekozen om de zwarte kleur net iets meer naar voren te halen door zwarte veters te gebruiken en de binnenvoering ook deze kleur te geven. Om de sneaker mooi en rustig af te sluiten, hebben de mid- en outsole een witte/crème kleur gekregen.

De adidas Sambara ‘Leopard’ wordt ook verwacht om op maandag 15 april te releasen. Ook voor een prijs van €120,-. Benieuwd? Houd dan onze releasekalender in de gaten!


adidas WMNS Sambarose 'Leopard'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Images by: 43einhalb