Skip to content
Brand

20% extra korting in de End of Season Sale bij Asphaltgold

14 juli 2023 09:36
20% extra korting in de End of Season Sale bij Asphaltgold

Asphaltgold presenteert de End of Season Sale met extra korting! Van 12 tot 17 juli 2023 profiteer je van 20% extra korting op reeds afgeprijsde artikelen. Het enige wat je hoeft te doen om te kunnen profiteren van de korting, is de code EOS20 in te voeren bij de kassa en de korting wordt automatisch verrekend. Er is geen minimum bestelwaarde en de code kan onbeperkt gebruikt worden.

We hebben een paar top picks uit de sale bij Asphaltgold uitgezocht.

Tops

Asphaltgold

CARHARTT WIP POSTCARD T-SHIRT

Het T-shirt van het workwear merk Carhartt met de ansichtkaart print is gemaakt van 100% biologisch katoen. De zomerse kleuren maken het item perfect voor koele outfits op warme dagen.

DAILY PAPER REVAN T-SHIRT

Het Daily Paper T-shirt met tie-dye look en de bijpassende trui zijn gemakkelijk te combineren omdat de kleuren bij bijna alles passen. De licht verwassen look biedt afwisseling en is allesbehalve eentonig.

CLOT HAWAII SHIRT

Wat is een betere manier om de zomer af te sluiten dan met een stijlvol Hawaïshirt? Dit luchtige shirt is het perfecte kledingstuk voor naar het strand, het meer of zelfs voor warme dagen op de universiteit of in de stad.

Sneaker

New Balance 550

Als je al een tijdje wacht op een goede kans om dit populaire model in handen te krijgen, is dit het moment! In een klassieke wit/grijze kleur is de New Balance 550 de perfecte go-to sneaker voor elke zomeroutfit.

NIKE WMNS AIR MAX 1 ‘SAFARI SUMMIT WHITE

De Air Max 1 in de coloray ‘Safari Summit White’ is de ideale aanvulling op je zomergarderobe. Het witte bovenwerk van glad leer harmonieert perfect met de Safari mudguard en Swoosh. De lichtblauwe details op de vetersluiting en zool voegen iets extra toe en maken de look van de schoen compleet.

Dit waren een aantal picks uit de End of Season Sale bij Asphaltgold. Houd er rekening mee dat de actie tot 17 juli 2023 12:00 uur duurt. Vergeet niet de code: EOS20 te gebruiken aan het einde van het bestelproces om 20% extra korting te krijgen op reeds afgeprijsde artikelen.

Als je ook op de hoogte wilt blijven van andere uitverkoopacties en nieuws uit de sneakerwereld, check dan onze Sneakerjagers nieuwspagina!