Skip to content
Upcoming

New Balance x Naked W991NPS | Release info

21 mei 2018 09:08
New Balance x Naked W991NPS | Release info

Inmiddels is wel duidelijk dat de stevige trend van de ‘dad’ schoenen nog niet voorbij is. Na de snel uitverkochte Triple-S-sneakers van Balenciaga en de Nike’s M2K Tekno volgen er meer merken die mee doen aan deze trend. Bijvoorbeeld deze release van New Balance.

Om de zomer te vieren, heeft Deense sneakerwinkel Naked, de krachten gebundeld met het merk New Balance om het legendarische silhouet van 991 opnieuw te verbeelden. Het bovenwerk van leer en mesh wordt  bedekt in de tint van pastelkleurig “Peach Parfait” en heeft nude veters met co-branded details op de lace tags. Zwarte elementen op de hiel en de tekstbranding zorgen voor een scherp contrast met de look, die wordt aangevuld met het opvallende N-logo van New Balance in reflecterend zilver op de zijkant.

De trendy sneaker zit comfortabel bovenop een witte Abzorb tussenzool met een zwart gespikkeld ontwerp, terwijl kleine highlights van Peach en een zwarte buitenzool de look compleet maken.

Je kunt de New Balance 991 “Peach Parfait” bij Naked bestellen maar ook bij END. op 25 mei. De peachy sneakers zullen voor € 220 worden verkocht. We verwachten dat ze snel uitverkocht zullen zijn. Dus als je deze wil hebben, wees er dan snel bij!


NEW BALANCE X NAKED W991NPS

Releasedatum: Vrijdag 25 mei 01:00
Prijs: €220,-
Colorway: ‘Peach Parfait’
Stylecode: W991NPS
Shoplink: klik hier >>