Skip to content

PUMA Thunder Spectra

2 resultatenPagina 1 van 1

PUMA Thunder Spectra is geïnspireerd op eerdere samenwerkingen met Alexander McQueen. Thunder Spectra is een klassieke atletische sneaker die beroemd is geworden door zijn gewaagde kleurblokken en retro jaren 90 vibes combineert met een extra groot silhouet. De Spectra maakt samen met het Rive Droite ontwerp deel uit van de PUMA Thunder collectie en bevat moderne updates en ontwerpen voor klassieke atletische sneakers.

PUMA Form Strips, een dikke dempende tussenzool en hielstabilisatietechnologie benadrukken de unieke ontwerpelementen van de schoen. Thunder Spectra is verkrijgbaar in verschillende kleuren, van klassieke driekleurige combinaties tot diepere tinten, met pull-tabs en andere toevoegingen die de contrasterende tinten en knallen van kleur versterken.

Een spuitgegoten EVA-middenzool verbetert het comfort en de respons, terwijl TPU-onderdelen de zool duurzaam maken en bestand tegen vloeistoffen. Als onderdeel van het Spectra ontwerp zorgt een geweven systeem van interne vetersluiting voor stabiliteit en een interne hielcup biedt uitlijning en ondersteuning.

Als lifestyle schoen combineert de PUMA Thunder Spectra mode met prestaties. Hij is geschikt voor casual wear en voegt originaliteit in vintage stijl toe aan elke outfit.