Skip to content

Nike SB Team Classic

0 resultaten

Nike SB Team Classic Sneakers

De Nike SB Team Classic is een skateboard-schoen die voor het eerst werd uitgebracht in 2018. Het is ontworpen om een klassiek en tijdloos uiterlijk te hebben, terwijl het tegelijkertijd de nieuwste technologieën op het gebied van skateboarden integreert.

De geschiedenis van Nike SB gaat terug tot 2002, toen Nike voor het eerst begon met het maken van skateboard-schoenen. Het merk groeide snel in populariteit en werd al snel een van de meest populaire skateboard-schoenmerken ter wereld.

De Nike SB Team Classic is geïnspireerd op eerdere Nike SB-modellen, zoals de Janoski en de Koston, die ook populair zijn bij skateboarders. De upper van de Team Classic is gemaakt van een combinatie van leer, suède en textiel, wat zorgt voor een duurzame en ademende schoen. De zool is ontworpen om grip te bieden op het skateboard en om schokken te absorberen bij het landen van tricks.

Valt de Nike SB Team Classic to size?

Over het algemeen valt de Nike SB Team Classic true to size, echter wordt er afgeraden deze sneaker niet te kopen als je wide voeten hebt.