Skip to content

Nike SB Nyjah Free

0 resultaten

Nike SB Nyjah Free Sneakers

De Nike SB Nyjah Free is een skateschoen van Nike SB, ontworpen in samenwerking met de professionele skateboarder Nyjah Huston. De sneaker is vernoemd naar Huston en werd in 2018 uitgebracht.

De Nyjah Free is ontworpen met als doel het maximaliseren van de prestaties van skateboarders. Het ontwerp is geïnspireerd op de Nike Free-technologie, die bekend staat om zijn flexibiliteit en lichtgewicht constructie.

De model heeft ook een speciaal ontworpen zool die maximale grip biedt op het skateboard. De zool is gemaakt van rubber en heeft een patroon dat speciaal is ontworpen voor skateboarden.

Nyjah Huston heeft een grote rol gespeeld in het ontwerp en de ontwikkeling van de Nike SB Nyjah Free. Hij heeft zijn input gegeven om de sneaker zo goed mogelijk te laten presteren op het skateboard en heeft zelfs meerdere prototypes getest om de beste pasvorm en functionaliteit te bereiken.

De Nike SB Nyjah Free is een serie van skateschoenen. De serie omvat momenteel drie modellen: de Nike SB Nyjah Free 1, Nike SB Nyjah Free 2 en Nike SB Nyjah Free 3.

Met de Nyjah Free heeft Nike SB een sneaker gecreëerd die specifiek is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van skateboarders. De schoen is verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen en is een populaire keuze geworden onder skaters vanwege de combinatie van stijl en functionaliteit.

Valt de Nike SB Nyjah true to size?

Uit verschillende bronnen komt het op neer dat de Nike SB Nyjah true to size valt. Echter moeten ze ingelopen worden, vanwege de smalle pasvorm.