Skip to content

Nike SB Ishod Wair

2 resultatenPagina 1 van 1

Nike SB Ishod Wair Sneakers

Nike SB Ishod Wair is een signature skateschoen die in 2022 werd geïntroduceerd in samenwerking met professionele skateboarder Ishod Wair. Het was ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van Wair, die bekend staat om zijn technische en stijlvolle skateboardstijl.

Ishod Wair werkte nauw samen met Nike-ontwerpers om zijn persoonlijke stijl te integreren in de sneakers, waarbij de verschillende basketbalreferenties op de sneaker zijn ontstaan door zijn passie voor basketballen.

Afhankelijk van het terrein waarop hij skate, gebruikte Ishod Wair allerlei skateschoenen, waarbij hij gevulkaniseerde schoenen verkoos voor transition skaten vanwege het betere boardgevoel en cupsole schoenen voor street skaten vanwege de betere demping tijdens impacts. De Nike SB Ishod skateschoen is ontworpen om beide werelden te combineren.

De Nike SB Ishod Wair is een perfecte keuze voor skateboarders vanwege de combinatie van prestaties en stijl. De sneaker biedt veel demping en ondersteuning voor skateboarden, terwijl het ook een stijlvolle en moderne uitstraling heeft.

Valt de Nike SB Ishod Wair true to size?

De Nike SB Ishod Wair valt true to size.

Is de Nike SB Ishod Wair goed voor skateboarden?

De Nike SB Ishod skateschoen biedt het gebruikelijke boardgevoel van een gevulkaniseerde schoen die vanaf het begin te merken is. De stabiliteit wordt langer behouden en houdt de verwachting tegenover een cupsole schoen intact. De rubberen banden bij de middenvoet zorgen voor een stevige pasvorm, terwijl de React technologie zorgt voor uitstekend comfort. Het Herringbone loopvlakpatroon van de buitenzool geeft de sneaker een fantastisch boardgevoel.