Skip to content

Nike Air Vortex

1 resultatenPagina 1 van 1

De Nike Air Vortex

De Nike Air Vortex is een echte klassieke Nike sneaker uit de jaren 80. Voor het eerst uitgebracht in 1985 als hardloopschoen maar sinds de 00’s ook erg populair als lifestyle sneaker. En met de Nike Air technologie in de zool biedt de Nike Vortex naast stabiliteit ook nog eens heerlijk comfort. 

De Air Vortex was al favoriet in de jaren 80 

Wat de hardlopers uit de jaren 80 erg aansprak was de lichtheid van de sneaker en toch de stabiliteit die de sneaker met zich meebracht. Dit was allemaal te danken aan de lichte zool van de Nike Vortex en het materiaal de op het bovenwerk gebruikt werd. Dit materiaal op het bovenwerk zorgde ook voor de nodige stabiliteit onder het hardlopen. 

Tegenwoordig is de Air Vortex erg populair als lifestyle sneaker 

Tegenwoordig is de Air Vortex erg populair als lifestyle sneaker. Dit komt vooral door de vintage 80’s look dat de sneaker met zich mee brengt. Veel mensen zoeken daarom ook naar de Air Vortex Vintage. Ook is hij al uitgekomen in veel verschillende kleuren. De Air Vortex Blauw blijft toch wel de meest populaire kleur. 

De Nike Air Vortex heren en Nike Air Vortex dames zijn erg populair. Ditzelfde geldt voor de Air Vortex sale heren en Air Vortex sale dames.