Skip to content

BALR.

2 resultatenPagina 1 van 1

BALR. Sneakers

Het Nederlandse luxe lifestylemerk BALR. werd in 2013 opgericht door voetballer Demy de Zeeuw, Juul Manders en Ralph de Gues. Het idee om het merk te starten ontstond tijdens een van de lange autoritten van De Zeeuw tijdens zijn tijd als speler van Spartak Moskou. Het was voor hem een manier om een van zijn hobby’s, mode, te combineren met een andere hobby: ondernemen.

Het merk won snel aan tractie doordat tal van profvoetballers het label droegen, en in 2016 opende de eerste winkel in Amsterdam.

BALR. is de belichaming van een modern lifestyle merk, en BALR. sneakers bieden een strak en clean uitziend design dat een brug wil slaan tussen de luxueuze levensstijl van atleten en zijn jonge en ambitieuze publiek.

BALR. sneakers zijn lichtgewicht schoenen die ontworpen zijn voor maximaal comfort, met een op maat gemaakte memory foam zool. Enkele van de populairdere modellen zijn de EE Premium Sock Sneaker, die een sokachtig bovenwerk hebben, de BALR. clean sneaker, met een gestroomlijnd ontwerp van eersteklas leer, en de minimalistische Fast Break sneakers, die worden geleverd met extra veters.

BALR. heeft ook een paar high-profile samenwerkingen op hun sneakers gehad. De BALR. x Mason Garments Torino, een samenwerking met Mason Garments, was een echt luxueus model dat vrijwel onmiddellijk uitverkocht was. PUMA werkte ook samen met BALR. aan een exclusieve collectie met voetbal als uitgangspunt, waarbij zowel een voetbalschoen als een premium sneaker werd uitgebracht.  Later gaven de merken ook de Future Rider een make-over.

Passen BALR. sneakers in de maat?

Over het algemeen vallen BALR. sneakers normaal.