Skip to content

Arkk Copenhagen Scorpitex

0 resultaten

De Arkk Copenhagen Scorpitex

De Scorpitex is een van de nieuwere modellen van het Deense sneakermerk Arkk Copenhagen. Het model werd voor het eerst uitgebracht in 2018 en is sindsdien een populaire keuze geworden onder liefhebbers van Arkk.

De Scorpitex is ontworpen om comfort en prestaties te bieden in een stijlvolle en veelzijdige sneaker. De upper van de sneaker is gemaakt van ademend mesh, waardoor de sneaker geschikt is voor alle sportomstandigheden. De sneaker heeft een vetersluiting die geïnspireerd is op die van wandelschoenen in plaats van traditionele veters, wat zorgt voor een strakke en gestroomlijnde look.

Het ontwerp van de Scorpitex is geïnspireerd op de klassieke hardloopschoen, maar dan met een moderne twist. Het is ontworpen met het oog op functionaliteit en is voorzien van een lichtgewicht zool die zorgt voor comfort en ondersteuning tijdens het lopen.

Hoewel de Scorpitex nog niet zo’n lange geschiedenis heeft als sommige andere modellen van Arkk Copenhagen, heeft het al snel een vaste plaats veroverd in de collectie van het merk.

Al met al is de Arkk Copenhagen Scorpitex een mooie toevoeging aan de reeks sneakers van het merk en heeft het zich snel gevestigd als een van de populairste modellen van het merk.

Hoe valt de Arkk Copenhagen Scorpitex?

De Scorpitex valt klein volgens Arkk zelf, het is dus aangeraden om een maat groter te nemen.