Skip to content

adidas POD S3.1

1 resultatenPagina 1 van 1

adidas POD S3.1

De adidas POD S3.1 brengt je terug naar demping technologie van adidas in de jaren 90. Echter wel met een moderne look. Echter zijn er wel een aantal moderne technologiën toegepast op de sneaker. 

Inspiratie uit de jaren 90 

De adidas POD S3.1 vond zijn inspiratie in de jaren 90. Dit komt vooral door de POD technologie die in de jaren 90 voor het eerst werd geïntroduceerd. Deze zool geeft je de demping die je nodig hebt en is erg comfortabel. Maar adidas zou adidas niet zijn zonder nieuwe technologieën toe te passen op de nieuwe modellen.

Boost

Naast de POD technologie zit er ook nog Boost in de hak van de sneaker. Hiermee geeft adidas de sneaker nog meer comfort. Hierdoor geeft de sneaker het belangrijkste gedeelte van je stappen responsieve demping mee. We kennen deze technologie natuurlijk van sneakers als de adidas NMD of adidas Ultra Boost. Tegenwoorden is de Boost zool in veel meer sneaker terug te vinden, waaronder de adidas POD S3.1. 

Verschillende colorways

Tegenwoordig zijn er verschillende colorways verkrijgbaar van de POD S3.1. Zo is de witte met rode accenten en de zwarte met neon groene accenten erg populair. Ook zijn er opvallendere colorways te vinden van de POD S3.1. Bijvoorbeeld een fel rode of paarse versie van de sneaker.