Skip to content

Fenty x Puma Avanti L TD 'Club Navy'
398358-01

Misschien vind je dit ook leuk

Fenty x Puma Avanti VL 'Black'Fenty x Puma Avanti C 'Aged Silver'Fenty x Puma Avanti Pony 'Alpine Snow'Fenty x Puma Avanti L 'Club Navy'Fenty x Puma Avanti L 'Dark Myrtle'

Productdetails

Stylecode398358-01
MerkPuma
ModelPuma Avanti
ColorwayClub Navy/White/Brown
KleurNavy
DoelgroepKleuters
Releasedatum03-11-2023
Gepubliceerd26 oktober 2023 15:16
Bijgewerkt26 maart 2024 05:34
De Fenty x Puma Avanti L TD 'Club Navy' sneaker combineert de iconische streetwear-esthetiek van Fenty met het beroemde vakmanschap van Puma. De 'Club Navy' kleur straalt verfijning en veelzijdigheid uit met zijn dominante blauwe tint.

De Avanti L heeft een slank, gestroomlijnd profiel dat bij elke outfit past. Stijl, comfort en duurzaamheid worden geleverd door het hoogwaardige leer van het bovenwerk in 'Club Navy'. Een authentieke look wordt toegevoegd door Puma branding op de zijkant, terwijl het collaboratieve karakter van het ontwerp wordt getoond door het Fenty logo op de tong. Een bruine buitenzool en zwarte voering geven deze sneaker een gecoördineerd gevoel.

Wat de setting ook is, de Fenty x Puma Avanti L TD 'Club Navy' zal zeker de aandacht trekken. De Puma en Fenty samenwerking in deze colorway is ook verkrijgbaar in volwassen maten en PS maten.
Fenty x Puma Avanti L TD 'Club Navy' 398358-01
0
nov.
3
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download