Skip to content

Fenty x Puma Avanti Pony 'Alpine Snow'
399814-01
40% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Fenty x Puma Avanti VL 'Black'Fenty x Puma Avanti Pony 'Warm White'Fenty x Puma Avanti L 'Club Navy'Fenty x Puma Avanti C 'Aged Silver'Fenty x Puma Avanti L 'Dark Myrtle'

Productdetails

Stylecode399814-01
MerkPuma
ModelPuma Avanti
ColorwayAlpine Snow/Gum
KleurBeige
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum22-02-2024
Gepubliceerd5 februari 2024 13:51
Bijgewerkt16 mei 2024 05:33
De limited-edition Fenty x Puma Avanti Pony 'Alpine Snow' herdefinieert het iconische Avanti silhouet met een luxe twist voor een stijlvolle en warme sneaker. Als onderdeel van de speciale release met een harig bovenwerk is het ontwerp ook verkrijgbaar in 'Warm White'.

Een knisperend wit bovenwerk van ponyachtig haar doet denken aan verse, onaangeroerde sneeuw op een winterochtend. Bruine vlekken op het synthetische leer voegen een vleugje aardsheid en rust toe aan het ontwerp dat een verfijnde, maar toch speelse vibe uitstraalt. Met zijn grove gomzool en overdreven middenzool voegt de Fenty x Puma samenwerking een kenmerkend randje toe met gedurfde designelementen. Met een dempende EVA middenzool en agressieve rubberen buitenzool kun je comfortabel en vol vertrouwen het winterland verkennen.  

De Fenty x Puma Avanti Pony 'Alpine Snow' combineert luxe materialen met een gedurfd ontwerp om een uniek stuk te bieden dat opvalt.
Fenty x Puma Avanti Pony 'Alpine Snow' 399814-01
-1
feb.
22
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download