Skip to content

Fenty x Puma Avanti L PS 'Dark Myrtle'
398357-002

Misschien vind je dit ook leuk

Fenty x Puma Avanti VL 'Black'Fenty x Puma Avanti Pony 'Alpine Snow'Fenty x Puma Avanti C 'Aged Silver'Fenty x Puma Avanti L 'Club Navy'Fenty x Puma Avanti L 'Dark Myrtle'

Productdetails

Stylecode398357-002
MerkPuma
ModelPuma Avanti
ColorwayDark Myrtle/White/Brown
KleurGroen
DoelgroepJongens, Meisjes
Releasedatum03-11-2023
Gepubliceerd26 oktober 2023 15:17
Bijgewerkt11 november 2023 06:15
De Fenty x Puma Avanti L PS 'Dark Myrtle' sneaker combineert de iconische streetwear-esthetiek van Fenty met het befaamde vakmanschap van Puma. De 'Dark Myrtle' kleur straalt verfijning en veelzijdigheid uit met zijn dominante groene tint.

De Avanti L heeft een slank, gestroomlijnd profiel dat bij elke outfit past. Stijl, comfort en duurzaamheid worden geleverd door het hoogwaardige leer van het bovenwerk in 'Dark Myrtle'. Een authentieke look wordt toegevoegd door Puma branding op de zijkant, terwijl de collaboratieve aard van het ontwerp wordt getoond door het Fenty logo op de tong. De bruine buitenzool past bij de bruine voering, wat deze sneaker een gecoördineerde look geeft.

Wat de setting ook is, de Fenty x Puma Avanti L PS 'Dark Myrtle' zal zeker de aandacht trekken. De Puma en Fenty samenwerking in deze colorway is ook verkrijgbaar in maten voor volwassenen en TD.
Fenty x Puma Avanti L PS 'Dark Myrtle' 398357-002
0
nov.
3
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download