Skip to content
Staff Picks

Zo combineer jij de dames hardloopkleding van New Balance

15 december 2021 16:53
Zo combineer jij de dames hardloopkleding van New Balance

Naast hardloopschoenen, scoor je op de website van New Balance ook de tofste hardloopkleding voor de dames. Van sportbeha’s tot aan sportleggings, bij New Balance shop je ze allemaal. Zo hebben wij onze favoriete picks van de website afgeplukt en laten wij zien hoe jij deze kunt combineren.

Outfit 1: Black Runner

Relentless crop top
Relentless Crop Top
New Balance dames hardloopkleding
Impact Run Crop Running Legging

Ons eerste hardloopoutfit is er een voor de dames en heeft een ‘Black Runner’ thema. We starten de look met een zwarte crop top. Het kledingstuk is opgebouwd met een NB DRY x-technologie en is sneldrogend. Combineer de crop top met een zwarte running legging voor de ideale hardloopoutfit.

Outfit 2: Purple Flight

Fast Flight Jas
Fast Flight Jas
fast flight printed legging
Fast Flight Printed Legging

Laat zien hoe snel jij bent met de ‘Purple Flight’ hardloopoutfit. De look bestaat uit een jas en een bijpassende legging. Deze items combineren de kleuren paars, navy blue, roze en wit met elkaar. De legging heeft een geruit motief. Daarnaast is de jas ook waterbestendig en ben jij zelfs in de regen niet te stoppen.

Outfit 3: Athlete from London

New Balance dames hardloopkleding
London Edition Map T-shirt
printed accelerate legging
Printed Accelerate Legging

Vervolgens hebben wij de ‘Athlete from London’ look. Deze outfit bestaat uit een legging en een T-shirt uit de ‘London Edition’ collectie. Het item kleurt navy blue met aan de voorkant ‘Run London’ geschreven. Verder combineert het shirt lichtblauwe en gele tinten met elkaar. Ook op de legging zijn deze kleuren te vinden in de vorm van een bloemenpatroon.

Outfit 4: Red Lightning

Printed Impact Run Light Pack Jas
Printed Impact Run Light Pack Jas
New Balance dames hardloopkleding
Q Speed Legging

De ‘Red Lightning’ hardloopoutfit is speciaal samengesteld voor de winterperiode. Combineer deze lightweight jas met een bijpassende legging voor de ultieme look. Beide items hebben een bordeaux rood kleurenschema en op de legging is een grafisch printje te zien. Daarnaast zijn de kledingstukken opgebouwd met een sneldrogende NB DRY technologie.

Outfit 5: Pink Achievements

Accelerate Half Zip pullover
Accelerate Half Zip Pullover
New Balance dames hardloopkleding
Fast Flight Legging

Voor onze laatste favoriete picks, hebben wij een ‘Pink Achievements’ outfit samengesteld. Haal het beste uit jezelf en combineer deze opmerkelijke pullover met een bijpassende legging. Beide items combineren de kleuren roze en navy blue met elkaar en zijn opgebouwd met een sneldrogende NB DRY-technologie.

Dit waren een paar van onze favoriete picks uit de dames hardloopkleding collectie van New Balance. Uiteraard vind je op de website nog een hoop andere kledingstukken waarmee jij het beste uit jouw sportprestaties kunt halen. Wil je liever zelf door de hardloopkleding collectie voor de dames scrollen? Klik dan op de knop hieronder.