Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Nike Dunk Low ‘Dark Marina Blue’

2 februari 2022 13:45
Where to cop: Nike Dunk Low ‘Dark Marina Blue’
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

Het is tijd voor de release van de Nike Dunk Low ‘Dark Marina Blue’. De sneaker heeft een fris bovenwerk met een combinatie van blauwe tinten. Op donderdag 3 februari released de ‘Dark Marina Blue’ in verschillende stores. Ben jij benieuwd waar je deze kicks kan scoren? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij hebben een overzicht gemaakt met alle winkels waar de Dunk Low uit zal komen.

Nike Dunk Low ‘Dark Marina Blue’ | DJ6188-400

De Nike Dunk Low ‘Dark Marina Blue’ heeft een verfrissende colorway die je veel in de lente en zomer kan dragen. De kicks combineren verschillende tinten blauw op het bovenwerk. Het gehele bovenwerk is gemaakt van leer.

Nike Dunk Low Dark Marina Blue
Nike Dunk Low Dark Marina Blue

De colorway van deze Dunk Low komt zich bekend voor. In 2001 kwam de Nike Dunk Low ‘Argon’ uit. Dit paar had precies dezelfde kleuren op het bovenwerk, alleen op een andere manier.

Nike Dunk Low Dark Marina Blue
Nike Dunk Low Dark Marina Blue

Het bovenwerk van de opkomende release is gemaakt van leer. De basis heeft een lichtblauwe kleur en is te zien op de toebox, middenpaneel, hiel en tong. De blauwe kleur op de overlays is een stuk donkerder. De Swoosh daarentegen is in het wit.

Nike Dunk Low Dark Marina Blue

De branding op de hiel, de veters en de middenzool zijn ook in het wit. Zo oogt de sneaker lichter en rustiger. De buitenzool heeft ook een blauwe kleur gekregen.

Where to cop?

De Nike Dunk Low ‘Dark Marina Blue’ komt uit op donderdag 3 februari 2022. De sneaker komt precies om 09:00 uur ’s ochtends uit, dus zorg ervoor dat je de wekker niet snoozed. De kicks zijn bij verschillende winkels verkrijgbaar. Klik op de stores hieronder om de release per winkel te bekijken.

Nike
Nike
Urbanstar
Urbanstar

Raffles

Om meer kans te maken op de Nike Dunk Low ‘Dark Marina Blue’ is de sneaker ook verkrijgbaar via raffles. Bij de raffles worden kicks verloot. De raffle hieronder is al geopend, dus wees er snel bij om jezelf nog in te schrijven. Klik op de shop hieronder om kans te maken.

size?
size?

Marktplaatsen

Mocht je de Dunk Low misgrijpen tijdens de release, dan kan je de kicks altijd nog kopen op verschillende marktplaatsen. De sneakers zullen na de release namelijk nog verkrijgbaar zijn bij de stores hieronder. Klik op de winkels om het blauwe paartje te bekijken.

Nike Dunk Low 'Dark Marina Blue' StockX
StockX
Klekt
Klekt
ebay
eBay

Nike Dunk Low 'Dark Marina Blue'

DJ6188-400 · Prijs vanaf €112,-

Naar alle aanbieders