Skip to content
Newsfeed

Concepts brengt de ‘Seal’ colorway terug op de New Balance 1906U

3 juli 2024 10:10
Concepts brengt de ‘Seal’ colorway terug op de New Balance 1906U

Concepts komt opnieuw samen met New Balance en brengt een maar al te bekende colorway terug. In 2012 bracht het duo de New Balance 999 ‘Seal’ uit. Nu zien we de beige met blauwe colorway terugkeren op de New Balance 1906U. De sneaker wordt in 2024 verwacht.

Sneaker retailer Concepts (CNCPTS) werd in 1996 opgericht in Cambridge, Massachusetts. De retailer heeft vestigingen in Amerika en Dubai en is daarnaast ook groot op het gebied van samenwerkingen. Ruim 12 jaar geleden kwam Concepts samen met New Balance en bracht de CNCPTS x New Balance 999 ‘Seal’ uit. Nu lijkt deze release een vervolg te krijgen.

Concepts x New Balance 999 ‘Seal’ (2012) – StockX

Deon Point, het creatieve brein achter veel van de samenwerkingen van Concepts, toonde de eerste beelden van een volgende release. De Concepts x New Balance 1906U verschijnt in dezelfde ‘Seal’ colorway die de kleuren blauw, tan en grijs gebruiken. De sneaker heeft een sportieve uitstraling met outdoor elementen.

Er is nog niet veel bekend over de volgende release van het duo. Bekijk hieronder de eerste beelden van de Concepts x New Balance 1906U ‘Seal’ en houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor updates.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date