Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Air Jordan 3 Retro ‘Palomino’

27 juli 2023 20:10
Where to cop: Air Jordan 3 Retro ‘Palomino’

Een nieuwe AJ3 release is op komst. De met premium uitstraling Air Jordan 3 Retro ‘Palomino’ zal op 29 juli 2023 om 09:00 uur droppen. De opkomende sneaker zal verkrijgbaar zijn in full family sizing. Lees in dit artikel alles over de ‘Palomino’ en zie een overzicht met alle retailers waar je de sneaker kan coppen, voor jezelf en voor je liefste familielid.

Air Jordan 3 Retro ‘Palomino’ | CT8532-102

Nike

Misschien kan jij er zelf nog niet over nadenken maar voor retailers zoals Nike nadert de herfst dichterbij. Schrik daarom vooral niet als je een aantal ideale herfstachtige sneakers zoals de ‘Palomino’ ziet verschijnen. De sneaker is dan ook vernoemd naar de verschillende tinten van licht bruin die wordt gebruikt.

De opkomende Jordan 3 release heeft een elegante en casual chique uitstraling. Dit heeft de colorway onder andere te danken aan het overheersend gebruik van suède op het bovenwerk en het gebruik van de kleuren goud en bruin.

Door de mix van aarde tinten die dit AJ3 model gebruikt ontstaat er een tijdloos Jordan model. Door de sport geschiedenis van de sneaker in combinatie met de Nike Air technologie is de ‘Palomino’ bestendig tegen elke herfstwandeling.

Where to cop?

Sta klaar om 29 juli 2023 om stipt 09:00 uur om de Air Jordan 3 Retro ‘Palomino’ te bemachtigen. Vind hieronder een overzicht met alle stores en raffles waar je de sneaker kan verkrijgen in volwassen sizing maar ook GS, PS en TD maatjes.

Heb je de release dan toch gemist? Geen zorgen dat gebeurt de beste onder ons. Gelukkig zal de ‘Palomino’ na de drop nog te vinden zijn via verschillende marktplaatsen.

Houd onze Sneakerjagers app in de gaten voor meer sneaker nieuws en releases.