Skip to content
Newsfeed

Vier de Nike Member Days met de Air Force 1

1 november 2023 19:33
Vier de Nike Member Days met de Air Force 1

De Nike Member Days gaan van start! In de komende vijf dagen zet Nike haar leden in het zonnetje met unieke deals, releases en kortingen. De eerste dag van de Member Days staat volledig in het teken van het klassieke Air Force 1 silhouet. Bekijk de sneaker in al zijn glorie hieronder.

De Nike Air Force 1 is al jaren een klassieker. De sneaker werd in 1982 geïntroduceerd door designer Bruce Kilgore. Sinds zijn eerste release is het silhouet niet meer weg te denken uit de sneaker scene. Met de roots in de wereld van hiphop is het paar geliefd bij velen. Laat je inspireren door de diverse colorways van het silhouet tijdens de Nike Member Days.

Nike Member Days Air Force 1
Beeld Sneakerjagers
Nike Member Days Air Force 1

De Nike Air Force 1 ’07 in de ‘Multi-Swoosh Sail’ colorway heeft een unieke look. De sneaker komt met meerdere Swooshes op het middenpaneel. Grijze, zwarte en gestippelde Swooshes zijn over elkaar heen geplaatst, wat het paar een speelse touch geeft. De witte kleur van het paar maakt het een sneaker die gemakkelijk te combineren is met diverse outfits.

Omarm je creativiteit met de Nike Air Force 1 ’07 collectie. Bekijk de diverse colorways die nu te verkrijgen zijn bij de Nike collectie via de knop hieronder. Daarnaast is de Air Force 1 ’07 ook aan de hand van Nike By You te ontwerpen in een eigen gewenste colorway.

De Nike Member Days lopen door tot 3 november 2023. Tijdens deze dagen profiteren Nike leden van unieke kortingen en acties. Lees alles over de Nike Member Days hier.

Mocht je nog geen Nike Member zijn, schrijf je dan snel (gratis) in bij Nike en profiteer direct van unieke deals!

Nike Member Days Air Force 1