Skip to content
Newsfeed

De Nike Member Days zijn weer van start gegaan

22 april 2024 14:33
De Nike Member Days zijn weer van start gegaan

De Nike Member Days zijn weer begonnen! Van 22 april tot en met 26 april 2024 zet Nike haar leden in het zonnetje met exclusieve deals, work-outs en promoties. Mocht je nog geen Nike Member zijn, schrijf je dan snel in.

Nike Member

De Member Days zijn terug! Eens in het jaar komt Nike met unieke acties en promoties, speciaal voor haar leden. Het Nike Membership biedt het hele jaar door al voordelen. Als Nike Member profiteer je van exclusieve kortingen, gratis verzending en krijg je toegang tot samengestelde Nike work-outs. Daarnaast kun je als Nike Member je eigen sneaker designen met het programma Nike By You.

Nike Member Days 2024
Nike Member Days

Met de Member Days wil Nike haar community samen brengen. Mocht je nog geen Nike Member zijn, vergeet je dan niet snel in te schrijven via de knop hieronder. Lid worden is gratis! Schrijf je nu in en profiteer direct van exclusieve acties.

Nike Member Days 2024

Dus, profiteer een week lang van uitdagende work-outs, unieke releases en exclusieve acties in de Nike SNKRS app. De Member Days lopen van 22 tot en met 26 april 2024. Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor updates rondom de Member Days en meer. We zien je in de SNKRS app!

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date