Skip to content
Upcoming

Vier de lente met het Karhu ‘Spring Festival’ pack

3 april 2019 10:48
Vier de lente met het Karhu ‘Spring Festival’ pack

Wat is nou lekkerder dan de koude winter achter je te laten en de warme lente in te gaan? Dit gevoel is nu samengevoegd in het ‘Spring Festival’ pack van Karhu.

Het Finse merk Karhu verrast ons iedere keer weer met zijn cleane en dope collectie, misschien is het dan ook geen verassing meer? Maar ook het nieuwe pack is weer top! Het afsluiten van de winter en de lente in gaan is iets wat gevierd moet worden, en daarom zijn er nu deze drie nieuwe sneakers.

De collectie bestaat uit de Karhu Aria en uit twee paar Karhu Fusion 2.0. De sneakers komen in lichte en kleurrijke colorways. Door de zachte kleuren krijgen de sneakers dan ook een rustige en hele cleane look. Het toffe aan deze drop is dat het drie totaal verschillende colorways zijn. Zo komt de Aria in de kleuren roze en blauw terwijl er ook nog een groene lining op zit. De eerste Fusion 2.0 heeft een witte basis met een oranje hiel. Op de neus van de sneaker zit een grijs suède stuk. Een mooie beige kleur is terug te vinden op de tweede Fusion 2.0, voor contrast zijn er verschillende stukken blauw gemaakt.

Het Karhu ‘Spring Festival’ pack zal op vrijdag 5 April uitkomen bij geselecteerde retailers zoals Baskets! Maar kan je nou niet wachten? Dan kan je bij Footshop al terecht voor de colorways ‘Whitecap Grey’ en ‘Wild Dove’ van de Fusion 2.0.


Karhu Fusion 2.0 'Whitecap Grey'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Afbeeldingen: Footshop

Karhu Fusion 2.0 'Wild Dove'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Afbeeldingen: Footshop

Karhu Aria 'Muted Clay'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Afbeeldingen: Footpatrol