Skip to content
Newsfeed

UGG is nu ook verkrijgbaar in de Sneakerjagers zoekmachine

20 december 2023 14:56
UGG is nu ook verkrijgbaar in de Sneakerjagers zoekmachine

Mocht je op zoek zijn naar de perfecte winterschoen, bekijk dan het assortiment van UGG in de Sneakerjagers zoekmachine. De boots van UGG zijn in de afgelopen maanden razend populair geworden en dat is niet zonder reden. Naast het feit dat de schoenen enorm comfortabel zijn, zijn de UGG modellen ook goed te combineren diverse outfits.

UGG is een merk uit Australië dat in de jaren 70 opgericht werd. Destijds waren de zachte boots met name populair bij surfers die tussen de wedstrijden door hun voeten warm moesten houden. In 1978 vertrekt Australische surfer Brian Smith naar California met een tas vol UGG’s waar het merk direct aansloeg.

UGG
Foto UGG

Sinds de jaren 80 is het merk een symbool van cult en rebellie geworden. Anno 2023 hebben de zachte boots en sandalen een hoop aandacht gevangen. Met samenwerkingen als Palace en het Tasman model die veel populariteit kreeg, is UGG tegenwoordig niet meer weg te denken uit de modescene.

UGG Tasman Slipper Palace Chestnut

1157290-CHE · Prijs vanaf €201,-

Naar alle aanbieders

UGG Women's Classic Ultra Mini Sheepskin Boots

1116109-CHE · Prijs vanaf €86,-

Naar alle aanbieders

Mocht je nu op zoek zijn naar jouw volgende exemplaar, kijk dan snel in de Sneakerjagers zoekmachine. Hier vind je ook meer informatie over de laatste collabs, deals en de oorsprong van het merk UGG. De modellen van UGG zijn ook te verkrijgen bij shops als Footdistrict, baskèts, JD Sports, Foot Locker en de Bijenkorf.

Klik op de knop hieronder om de Sneakerjagers pagina te bekijken. Mocht je direct naar de UGG website willen, klik dan op de rechterknop.