Skip to content
Upcoming

Air Jordan 1 Low ‘University Gold’ colorway

19 maart 2019 09:58
Air Jordan 1 Low ‘University Gold’ colorway

Sinds 2019 is het overduidelijk dat Jordan Brand actief bezig is met het terugbrengen van de Air Jordan 1. Na het succes van de Travis Scott Air Jordan 1 heeft Jordan brand verschillende retro’s en nieuwe colorways eruit gegooid. Wat opvallend is, is dat het broertje van de Jordan 1, de Air Jordan 1 Low ook een terugkomst aan het maken is. Het model krijgt steeds meer aandacht en er verschijnen hier en daar steeds vaker nieuwe colorways. Een ding is zeker, de zomer staat in het teken van de Air Jordan 1. De nieuwste toevoeging van de Low releases is deze ‘Univesity Gold’ colorway!

Deze nieuwe colorway gaat momenteel rond op verschillende forums en social media. Het model heeft ietwat weg van de Nike SB’s en het schijnt dat deze colorway hier ook op geïnspireerd is. De Air Jordan 1 heeft sinds zijn bestaan al een unieke band met skateboarden. Het model werd gebruikt wegens de enkelbescherming en zijn comfortabele pasvorm.

Voor deze volgende release worden deze twee werelden samengebracht. Jordan Brand mixt suède op het klassieke Jordan model wat is uitgevoerd in een klassieke combinatie van kleuren. Het gehele bovenwerk is gemaakt van suède in een licht beige en zwarte kleur. Op de heel is er gebruikt gemaakt van de ‘University Gold’ kleur.

De Air Jordan 1 Low ‘University Gold’ is nu verkrijgbaar. Check ook even de andere Jordan 1 Low releases via deze link.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Air Jordan 1 Low

553558-127 · Prijs vanaf €134,-

Naar alle aanbieders

University Gold
University Gold
University Gold
University Gold