Skip to content
Where to Cop

Step in the World of BALR.

13 april 2018 16:10
Step in the World of BALR.

BALR. is het populaire merk van de (oud) voetballers Demi De Zeeuw, Eljero Elia en Gregory van der Wiel dat in een zeer korte periode is uitgegroeid tot een waar luxury brand wereldwijd. Naast t-shirts, tassen en accessoires heeft BALR. inmiddels ook een gigantisch breed aanbod aan andere luxury items, waaronder sinds kort ook nieuwe sneaker modellen. De BALR. Fast Break Sneaker is één van die nieuwe modellen. Step in the World of BALR.

BALR. Fast Break Sneaker

De Fast Break Sneaker is een nieuw silhouet dat jouw sneaker game naar hoger level brengt. Met een uniek ontwikkelde foam zool zijn deze sneakers zeer comfortabel op een manier die je je haast niet kan voorstellen. Uiteraard zijn we van BALR. gewend dat ze aandacht hebben voor details. De Fast Break Sneakers zijn dan ook afgewerkt met de duidelijk herkenbare BARL. hexagon branding en worden geleverd met extra veters, waardoor dit een veelzijdige optie is om elke outfit compleet te maken.

De BALR. Fast Break Sneaker is verkrijgbaar in drie verschillende colorways, te weten: Black, Grey en White. Voor €160,- krijg jij deze BALR. sneakers thuis afgeleverd in een prachtige box, compleet met een BALR. dust bag. We moeten eerlijk bekennen, dat de prijs ons meevalt voor een paar van deze luxe BALR. sneakers. Dus de volgende keer dat jij weer een ‘L’ te pakken hebt bij een raffle, bedenk dan dat je voor hetzelfde geld bedrag ook een paartje van deze BALR. sneakers kan aanschaffen.

BALR. Fast Break Sneaker ‘Black’

Prijs: €160
Colorway: Black/White
Stylecode: 8719777017976
Shoplink: Klik hier >>


BALR. Fast Break Sneaker ‘Grey’

Prijs: €160
Colorway: Grijs/wit
Stylecode: 8719777018294
Shoplink: Klik hier >>


BALR. Fast Break Sneaker ‘White’

Prijs: €160
Colorway: White/Black
Stylecode: 8719777018188
Shoplink: Klik hier >>