Skip to content
Watch

Joey Michael is te gast in de nieuwste aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’

22 juli 2020 16:25
Joey Michael is te gast in de nieuwste aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’

Het is bijna vrijdag 24 juli en dat betekent weer een nieuwe aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’. Wel moeten we jullie mededelen dat dit voorlopig de laatste aflevering is voor de zomerstop. Maar geen zorgen, in september zijn we gewoon weer terug!

Aflevering 7 van seizoen 2 is een echte family aflevering. Onze host van de show, Valerio Zeno, ontvangt namelijk de broertjes Joey Michael en Davy James. Maar wie zijn deze broertjes eigenlijk? Vandaag hebben we het over jongste, Joey Michael.

Joey Michael is een werkelijke sneakerfreak. Zijn Instagram staat dan ook vol met sneakers waar wij bij Sneakerjagers zeker jaloers op zijn. Van de Yeezy 350 v1 ‘Turtle Doves’ tot de Nike AM 1/97 Sean Wotherspoon, Joey lijkt echt alles te hebben. Maar naast sneakers heeft Joey ook een passie voor fashion en weet zijn sneakers dan ook goed te matchen met zijn kledingstyle. Op zijn Instagram deelt hij dan ook graag zijn outfits met natuurlijk sneakers. Het goede gevoel voor sneakers en kleding is dan ook niet gek als we weten dat Joey designer is bij het luxery lifestyle brand BALR. Hier ontwerp Joey diverse items zoals t-shirts, accessoires en andere kleding stukken.

In de nieuwe aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’ vertelt Joey over zijn ongekende liefde voor sneakers en hoe dit allemaal begon. Zo heeft Joey het over het campen voor de Nike Yeezy 2 samen met Michael Hubner van Deaup en over zijn Nike Air Max 1 ‘Animal’ met een Air Max 90 zool.

In deze nieuwe aflevering van Sneakersjagers ‘On Air’ hebben we naast twee geweldige gasten ook nog eens een giveaway. We geven namelijk 50 Sneakerjagers mokken weg. Wil je weten hoe je deze kan winnen? Check dan aflevering 7 van Sneakerjagers ‘On Air’ op vrijdag 24 juli 2020 om 20:00 via Youtube, Spotify en Apple Podcasts. In seizoen 2 hebben we weer te gekke gasten uit de sneakerwereld die hun verhaal komen doen in onze podcast. Vergeet je daarom niet te abonneren!