Skip to content
Upcoming

Aflevering zeven van seizoen twee Sneakerjagers ‘On Air’ staat live!

24 juli 2020 20:00
Aflevering zeven van seizoen twee Sneakerjagers ‘On Air’ staat live!

Er staat weer een spiksplinternieuwe aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’ online. In aflevering zeven van seizoen twee ontvangt Valerio Zeno twee sneakerliefhebbers en broers, te weten: Davy James en Joey Michael. Een aflevering boordevol toffe verhalen! Kijken dus.

Joey Michael

Joey Michael is de jongste van de twee maar doet zeker niet onder voor zijn grote broer. Een korte kijk op de Instagram van Joey laat duidelijk zien wat voor sneakerliefhebber hij is. Van Nike tot adidas, Joey lijkt echt alles te dragen. Maar één lijn springt er echt uit. Joey is namelijk een gigantische fan van de Yeezy. Zowel de Air Yeezy als de Yeezy Boost sneaker worden regelmatig gedragen door Joey.

Naast sneakerliefhebber is Joey designer bij het luxery lifestyle brand BALR. Hier ontwerpt hij o.a. de kledinglijn en accessoires. Joey weet dan ook perfect zijn sneakers te stijlen met zijn kleding. Op Instagram deelt Joey dan ook regelmatig zijn daily fits.

Davy James

Davy James is de oudste van de twee. Dat is ook goed te zien in zijn collectie. Zo zijn er een stuk meer Air Max 1’s te zien. Klassieke sneakers als de Nike Air Max 1 ‘Powerwall White’, Nike Air Max 1 ‘Cherrywood’ en Nike Air Max 1 ‘Amsterdam’ maken dan ook deel uit van zijn collectie. Maar zijn echte grail heeft Davy meegenomen naar de opnames van Sneakerjagers ‘On Air’. Hier laat hij namelijk een origineel paartje van de Nike Air Max 1 uit 1986 zien en verteld hij natuurlijk het verhaal van deze sneaker.

In aflevering zeven van Sneakersjagers ‘On Air’ hebben we naast de twee broertjes te gast ook een tegekke giveaway. We geven namelijk 50 Sneakerjagers mokken weg. Wil je weten hoe je deze kan winnen? Check dan aflevering 7 van Sneakerjagers ‘On Air’ via Youtube, Spotify en Apple Podcasts.