Skip to content
Upcoming

Travis Scott en Nike releasen een kleding collectie naast de Air Max 270 React

23 april 2020 15:15
Travis Scott en Nike releasen een kleding collectie naast de Air Max 270 React

Ondertussen weet bijna iedereen wel dat Travis Scott en Nike een nieuwe sneaker zullen releasen binnenkort, maar het ziet er nu ook naar uit dat de collab zal beschikken over een kleding collectie.

Travis Scott en Nike werken al een hele poos samen. Zo heeft Travis zijn creativiteit al los mogen laten op verschillende Jordan modellen als de Air Jordan 1, 4 en de 6. Ook zijn er al twee colorways verschenen op de Air Force 1 Low. Nu is er een Air Max 270 React onderweg met een bijpassende, stoere kleding.

De collectie bestaat uit drie verschillende kledingstukken, een t-shirt, een hoodie en een trainginsbroek. Alle drie de kledingstukken zijn verwerkt in een zwarte kleur met hierop allerlei zakken die een ‘cargo’ look hebben gekregen.

Bij het T-shirt is het zakje op de borst te vinden met hierop een kleine Swoosh. Natuurlijk is er in de nek de kenmerkende ‘Cactus Jack’ branding te vinden. Op de trui zijn er ook zakken op de borst te vinden, maar ook op je arm en op de achterkant. Om het helemaal af te maken zijn er natuurlijk ook allerlei zakken verwerkt op de trainingsbroek. Ook is er een camo kontzak te vinden op de trainingsbroek.

Aan de trui zal een prijskaartje van €150,- terwijl de trainingsbroek zo’n €125,- zal kosten. Het T-Shirt zal €70,- kosten. Wij verwachten dat deze kleding collectie tegelijk zal releasen met de Nike Air Max 270 React. Houd daarom goed onze Releasekalender in de gaten, zodat jij weet wanneer wat dropt.


Travis Scott
Images by Nike