Skip to content
Newsfeed

Travis Scott dropte zijn Nike Jumpman Jack ‘Sail’ tijdens Grammy’s Night

5 februari 2024 13:22
Travis Scott dropte zijn Nike Jumpman Jack ‘Sail’ tijdens Grammy’s Night

Travis Scott dropte zijn eigen Nike Jumpman Jack sneaker tijdens de Grammy’s op 4 februari 2024. De sneaker is het eerste eigen ontworpen model door de rapper uit Houston. De langverwachte Travis Scott x Nike Jumpman Jack in de colorway ‘Sail’ zou in de zomer van 2024 releasen, maar kreeg dit weekend een shock drop op Scott’s eigen website n.a.v. zijn nominatie voor de Grammy’s.

Travis Scott Grammy’s 2024

Op 4 februari 2024 vonden de Grammy’s plaats in Los Angeles. De Grammy’s zijn de welbekendste en meest belangrijkste prijzen die je als muzikant kunt winnen. Killer Mike was de grote winnaar van de avond en nam maar liefst drie Grammy’s mee naar huis, waaronder degene voor ‘Best Rap Album of the year’ met zijn album ‘MICHAEL’. Echt genieten van zijn gewonnen prijzen kon de rapper echter niet, nadat hij weggedragen werd door de politie voor het omver duwen van een fotograaf.

Travis Scott was ook genomineerd voor ‘Best Rap Album of the year’ met zijn album ‘UTOPIA’, maar greep mis. Speciaal voor zijn nominatie dropte de artiest de Nike Jumpman Jack ‘Sail’ via zijn eigen website (https://shop.travisscott.com/). De sneaker werd via de Instagram @cactusjack aangekondigd met een bijhorende video.

De Jordan Jumpman Jack TR ‘Sail’ van Travis Scott was binnen enkele seconden uitverkocht, als we de comments onder de video moeten geloven. Ondanks dat Travis geen Grammy’s meenam deze editie, was hij wel op het podium te vinden waar hij de nummers ‘MY EYES’, ‘I KNOW?’ en ‘FE!N’, samen met Playboi Carti deed.

Mocht je, net als vele anderen, de shock drop van de Travis Scott x Nike Jumpman Jack ‘Sail’ gemist hebben, houd dan de Sneakerjagers releasekalender in de gaten voor updates rondom de release. De sneaker dropt hoogstwaarschijnlijk in de zomer van 2024 bij Nike en diverse retailers.