Skip to content
Upcoming

Top 5 beste sneakers om te dragen dit najaar

6 november 2020 16:37
Top 5 beste sneakers om te dragen dit najaar

Tijdes het najaar is het altijd koud en regenachtig, maar dit betekent niet dat jij er niet meer in stijl bij hoeft te lopen. Daarom hebben wij een top 5 gemaakt met beste sneakers die jij tijdens het najaar kan dragen. Deze sneakers houden jouw voeten warm en zie je er ook nog eens stijlvol uit. Bekijk hieronder onze top 5 van beste sneakers om te dragen dit najaar en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

De Nike Air Max 90 in de ‘Desert Camo’ colorway is perfect voor het regenachtige weer. Deze sneaker is namelijk gemaakt van steviger en waterdicht materiaal waardoor jouw voeten niet nat worden en lekker warm blijven.

Nike Air Max 90 Surplus 'Desert Camo'

CQ7743-200 · Prijs vanaf €133,-

Naar alle aanbieders
top 5 najaar
Image by SneakerBAAS

De Karhu Fusion 2.0 Colour of Mood is opgebouwd uit premium materialen. Een mooie Misty Rose kleur bevindt zich op het bovenwerk en wordt gecombineerd met aardse kleuren. Een perfecte sneaker voor de herfst dus.

Karhu Fusion 2.0 Colour of Mood 'Misty Rose'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
top 5 najaar
Image by Karhu

Met de Converse Cozy Club ga jij comfortabel de kou in. De sneaker is bedekt met een laag warm, pluizig sherpa zodat je comfortabel en stijlvol de kou in kunt.

Converse Cozy Club Chuck Taylor All Star Platform

570024C · Prijs vanaf €76,-

Naar alle aanbieders

Cozy Club Chuck Taylor All Star High Top

170017C · Prijs vanaf €38,-

Naar alle aanbieders

Converse Cozy Club Chuck Taylor All Star High Top

170016C · Prijs vanaf €35,-

Naar alle aanbieders
top 5 najaar

De Nike Air Force 1 Low GORE-TEX is de ultieme schoen om jouw voeten droog te houden. Zoals de naam al zegt is de sneaker gemaakt van het GORE-TEX materiaal en houd het dus al het water tegen. Droge voeten zijn dus een zekerheid bij deze sneaker.

Nike Air Force 1 GORE-TEX® 'Black'

CT2858-001 · Prijs vanaf €64,-

Naar alle aanbieders
Image by Sneakerjagers

De Nike Air Force 1 ‘Orewood Brown’ houdt het water en kou een tikkeltje minder buiten, maar past de colorway perfect bij het najaar. Een zwarte kleur bevindt zich op de voorvoet van de sneaker terwijl de light Orewood Brown kleur zich op de achterzijde van de sneaker bevindt.

Nike WMNS Air Force 1 'Orewood Brown'

CU5311-001 · Prijs vanaf €138,-

Naar alle aanbieders
Image by Overkill Women