Skip to content
Newsfeed

Karhu komt met de derde en laatste ‘Forest Rules’ collectie

20 april 2023 20:40
Karhu komt met de derde en laatste ‘Forest Rules’ collectie

Beste sneaker liefhebbers, maak je klaar; Karhu komt met zijn derde en laatste editie van de ‘Forest Rules’ collectie. De collectie komt uit op 21 april 2023 en richt zich op de modellen Fusion 2.0 en de Legacy 96, die beide verkrijgbaar zijn in nieuwe colorways.

Behoud van het bos

Met de ‘Forest Rules’ collectie wil Karhu aandacht vragen voor het behoud van de bossen over de hele wereld. Volgens Karhu is het verblijven in de natuur een van de mooiste dingen om te doen. We geven ze groot gelijk, maar grote bedrijven en houtkap maken het lastig voor het bos om staande te blijven.

Volgens Karhu zijn er regels die iedereen moet volgen wanneer zij in de natuur kamperen of verblijven. Met de nieuwe collectie probeert Karhu je bewust te maken van de regels van het bos.

De collectie

De derde en laatste uitgave van de ‘Forest Rules’ collectie bestaat uit twee verschillende silhouetten. De eerste is geen andere dan de Karhu Fusion 2.0. Deze iconische Karhu sneaker wordt geleverd in een volledig nieuwe colorway. Met een crèmekleurige zool, een grijze bovenkant en bruine en groene accenten over de hele sneaker, krijgt de sneaker een kalme en natuurlijke uitstraling.

Karhu Forest Rules

De volgende sneaker die zich bij de Karhu Fusion 2.0 voegt, is het Legacy 96 silhouet. Waar de Fusion 2.0 een meer subtiele look heeft, komt de Legacy 96 met een opvallende combinatie van kleuren. Een kleurrijke sneaker met natuurlijke tinten die de sneaker een eyecatcher maken.

Van de crèmekleurige zool tot de donkergroene tong met witte overlays en oranje accenten over de hele sneaker, de sneaker is perfect voor een wandeling in het bos – zolang je je maar aan de regels van de natuur houdt.

Met deze capsule hoopt Karhu dat je niet alleen de regels van het bos gehoorzaamt, maar wil het merk ook meer aandacht vestigen op de pracht van het bos. Het Finse merk gelooft dat er geen betere plek is dan in de grote buitenlucht. De fotoshoot voor de Preservation-collectie haalt dan ook veel inspiratie uit het kampeerleven.

Als je op de hoogte wilt blijven van releases zoals deze en anderen, bekijk dan even onze releasekalender.