Skip to content
Staff Picks

Top 10 picks van het adidas Samba silhouet

22 mei 2023 19:00
Top 10 picks van het adidas Samba silhouet

De tijdloze adidas Samba is al decennialang geliefd bij sneakerliefhebbers over de hele wereld. Het model is in 2023 terug van weggeweest. Met zijn iconische silhouet, hoogwaardige materialen en veelzijdige stijl is de adidas Samba een must-have voor elke sneakercollectie. In deze blog nemen we je mee op een reis door de meest opvallende en gewilde colorways van de Samba op dit moment.

adidas Samba

In 1950 maakte de adidas Samba OG zijn debuut. De sneaker werd oorspronkelijk ontworpen om voetballers optimale grip en controle te bieden op harde ondergronden. Al snel na de release breidde de populariteit van de Samba zich uit buiten de voetbalwereld.

Het veelzijdige design en het comfortabele gevoel maakten het een favoriet onder sneakerliefhebbers wereldwijd. Mensen begonnen de Samba te dragen als een trendy lifestyleschoen, zowel op straat als in de club.

Tijdlijn adidas Samba | Foto van adidas

Wat de Samba echt iconisch maakt, is zijn tijdloze design. Het strakke silhouet, de klassieke Three Stripes aan de zijkanten en het kenmerkende T-vormige teenstuk zijn enkele van de herkenbare kenmerken van de Samba. Tot op de dag van vandaag weet het model nog steeds de harten van sneakerliefhebbers te veroveren.

Crystal White Clastr

We beginnen de Top 10 met de Crystal White Clastr. Het is een frisse sneaker die drie verschillende kleuren en materialen combineert. Als je wil gaan voor een aardse colorway, dan is dit het ontwerp voor jou.

Crystal Whit Clastr
Crystal Whit Clastr
Foto’s van Asphaltgold

adidas Originals Samba OG 'Crystal'

ID2047 · Prijs vanaf €75,-

Naar alle aanbieders

Chalk Green

Waarschijnlijk de opvallendste in dit rijtje is deze Chalk Green. Met zijn unieke krijtgroene kleur trekt deze sneaker direct de aandacht. De combinatie van suède en leer zorgt voor een luxueuze uitstraling.

Chalk Green
Chalk Green
Foto’s van 43einhalb

adidas Originals Samba OG 'Chalk Green'

ID2054 · Prijs vanaf €89,-

Naar alle aanbieders

White

De neutrale kleur van deze White Samba zorgt voor een hoop combinatiemogelijkheden. Daarnaast biedt dit ontwerp een frisse en klassieke uitstraling die nooit uit de mode raakt.

White
White
Foto’s van Asphaltgold

adidas Samba OG 'White'

B75806 · Prijs vanaf €67,-

Naar alle aanbieders

White Red

Met deze White Red colorway zal iedereen naar je voeten kijken. Het suède en leer geven de schoen een luxe uitstraling, terwijl de rode en witte kleuren een opvallend contrast creëren.

Red White
Foto’s van 43einhalb

adidas Samba OG 'White Better Scarlet'

IG1025 · Prijs vanaf €78,-

Naar alle aanbieders

Black

Een kenmerkende colorway is deze zwarte kleurstelling. Deze casual zwarte versie van de Samba is een tijdloze klassieker. Met zijn strakke en eenvoudige ontwerp past deze schoen bij elke stijl en gelegenheid.

Black
Black
Foto’s van Asphaltgold

adidas Samba OG 'Black'

B75807 · Prijs vanaf €62,-

Naar alle aanbieders

Humanrace

Eentje die onlangs nog is uitgekomen is de adidas x Humanrace Samba. Pharrell Williams heeft zijn eigen stijl gegeven aan de originele Samba met een extra lange tong. De neus is gemaakt van suède en staat in contrast met het zwart leren bovenwerk.

Humanrace
Humanrace
Foto’s van Footpatrol

adidas Humanrace Samba 'Core Black'

HP3384 · Prijs vanaf €104,-

Naar alle aanbieders

White Pink

Zie deze adidas Samba eens stralen, de levendige roze kleuren springen van het scherm. Deze kleur past perfect bij de zomer. Als je wil gaan voor een trendy look, dan is dit de colorway voor jou.

White Pink
White Pink
Foto’s van 43einhalb

adidas Samba OG W

IG5932 · Prijs vanaf €84,-

Naar alle aanbieders

Manchester United

De Manchester United Samba is een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van een van ’s werelds meest iconische voetbalclubs. Met het kenmerkende rood en geel, draagt deze sneaker trots de kleuren van Manchester United. Het is de perfecte keuze voor fans die hun clubliefde willen tonen met stijl en comfort, zowel op als buiten het veld.

Manchester United
Manchester United
Foto’s van adidas

adidas Samba Team

HQ7030 · Prijs vanaf €72,-

Naar alle aanbieders

Green

De wit met groene colorway brengt een verfrissende en levendige uitstraling met zich mee. De combinatie van het heldere wit en het levendige groen maakt deze schoen perfect voor de zomerse dagen. Deze Samba is de ideale keuze voor een trendy en opvallende look.

Green
Green
Foto’s van Asphaltgold

adidas Samba OG 'White Green'

IG1024 · Prijs vanaf €68,-

Naar alle aanbieders

Soft Purple

Nog een opvallend ontwerp is dit paarse paartje. Het gehele bovenwerk van de sneaker komt in een zachtpaarse kleur. Deze subtiele paarse tint voegt een vleugje verfijning toe aan elke outfit.

Foto’s van adidas

adidas Samba 'Blue Dawn'

IG9681 · Prijs vanaf €134,-

Naar alle aanbieders

Dit waren onze top 10 colorways van het adidas Samba silhouet, welk ontwerp je ook kiest, de adidas Samba blijft een klassieker die stijl en comfort perfect combineert. Weet je niet hoe je de adidas Samba moet stijlen? Geen probleem, we got your back! Klik op de button hieronder voor stijladvies.