Skip to content
Staff Picks

Hoe style ik de adidas Samba OG

27 januari 2023 19:19
Hoe style ik de adidas Samba OG

De adidas OG Samba is anno 2023 terug van weggeweest. Het model heeft een klassieke look en is goed te combineren in verschillende outfits. Bekijk hier de beste inspiratie tips over hoe je de adidas Samba OG kunt stylen.

adidas Samba OG

adidas OG Samba
Foto’s Asphaltgold
adidas OG Samba

De adidas Samba OG werd in 1950 geïntroduceerd. Het model, destijds ontworpen als indoor voetbalschoen, sloeg al snel aan bij het grote publiek en werd ook als lifestyle sneaker gebruikt. Het strakke en tijdloze design gaat al jaren mee en maakt nu, anno 2023, een grote comeback.

adidas OG Samba
adidas OG Samba

Met name de OG colorways ‘White’ en ‘Black’ zijn erg in trek. De sneakers hebben een lage fit en combineren de materialen leer en suède. De drie strepen op het middenpaneel hinten naar het merk adidas. De gouden details geven de sneaker een chique uitstraling. De adidas OG Samba komt met een donkerbruine gumzool.

De ‘White’ en ‘Black’ colorways worden beide op 28 januari 2023 bij verschillende retailers uitgebracht. Bekijk hier hoe je deze sneakers het beste kunt stylen in diverse outfits.

Loose fit jeans

Carhartt WIP Klondike Pant Blue

Carhartt WIP Klondike Pant Blue
Freshcotton
Carhartt WIP Klondike Pant Blue

Een goede jeans is de basis van de outfit. De Carhartt WIP jeans heeft een lichte wassing en heeft een tapered fit. Op de heup is een Carhartt WIP logo geplaatst. De broekspijpen lopen ietwat over de sneakers heen, wat jouw outfit een nonchalante look geeft.

Tommy Jeans x Patta Denim Carpenter Pant

TOMMY JEANS X PATTA DENIM CARPENTER PANT
Asphaltgold
TOMMY JEANS X PATTA DENIM CARPENTER PANT

De Tommy Jeans x Patta jeans heeft een vintage look. De jeans resulteerde uit een samenwerking van streetwear merk Patta en Tommy Jeans en haalt inspiratie uit de hiphopcultuur. Het item heeft een loose-fit en een donkere wassing. De patches op de heupen en broekspijpen geven de jeans een retro uitstraling.

Kenzo Bara Slim Jeans

Kenzo BARA SLIM JEANS
BSTN
Kenzo BARA SLIM JEANS

De Bara Slim Jeans van Kenzo heeft een relaxed fit. De broek komt in een off-white kleur en is goed te combineren met beide colorways van de adidas Samba OG. Op de heup is het Kenzo logo geplaatst. De broek is gemaakt van 100% katoen.

Knitted sweater

ØLÅF Cardigan

OLAF cardigan
BSTN

Style de loose-fit jeans met een knitted sweater en maak de retro look compleet. De cardigan van ØLÅF heeft een tijdloos design. Het item kleurt off-white en heeft het logo van het merk op de voorzijde gestitched. De cardigan komt met een knopensluiting.

Beams Plus Cable Knit Polo

BEAMS PLUS CABLE KNIT POLO
Asphaltgold
Beams PLUS CABLE KNIT POLO

De Beams Plus Cable Knit Polo heeft een ietwat klassiekere look. Het item is gemaakt van 100% wol. De trui komt met een polo kraag en heeft een gevlochten motief over het gehele design. Off-white details bij de kraag en mouwen contrasteren mooi met de donkergrijze tint van de Beams trui.

Carhartt WIP Verse Cardigan Jacquard

Carhartt WIP Verse Cardigan Jacquard
Freshcotton
Carhartt WIP Verse Cardigan Jacquard

De cardigan Jacquard van Carhartt WIP heeft een unieke print. Het item kleurt beige en heeft over het gehele design een speelse, kleurrijke print. Bij de heupen is een embleem met het Carhartt WIP logo gestitched. De Carhartt WIP Verse Cardigan Jacquard is nu met sale bij Freshcotton te verkrijgen.

Varsity jacket

ØLÅF Varsity Bomber Black

ØLÅF Varsity Bomber Jack
Freshcotton
ØLÅF Varsity Bomber Jack

Een varsity jack past met zijn sportieve en nonchalante look goed bij de adidas Samba OG. Het jack van ØLÅF is hier een goed voorbeeld en is met zijn relaxed fit en tijdloze design gemakkelijk te combineren in meerdere outfits. Op de voorzijde is het ØLÅF logo gezet.

Les Deux Varsity Herringbone Wool Jacket

Les Deux VARSITY HERRINGBONE WOOL JACKET
BSTN
Les Deux VARSITY HERRINGBONE WOOL JACKET

Het Les Deux Varsity Herringbone Wool Jacket heeft een chique uitstraling. Het jack heeft een bruine colorway en combineert off-white details. De kraag en elastische banden bij de heupen en mouwen hebben een strepenpatroon gekregen, die hinten naar de vintage varsity jackets.

Accessoires

Maak je outfit compleet met een cap van Carhartt WIP. De pet heeft een diepgroene kleur en geeft jouw outfit net dat extraatje. De mini crossbody tas van Arte Antwerp is met zijn kleine formaat ideaal voor het opbergen van sleutels en een telefoon.

Dit zijn een aantal outfit picks die je kunt stylen met de adidas Samba OG. Bekijk de diverse Samba OG colorways in onze releasekalender. Vergeet niet de Sneakerjagers app te downloaden en blijf op de hoogte van de laatste releases en nieuwsberichten.