Skip to content
Newsfeed

Todd Snyder x New Balance presenteren een nieuwe 237

17 oktober 2022 19:33
Todd Snyder x New Balance presenteren een nieuwe 237

Todd Snyder en New Balance hebben opnieuw de handen ineengeslagen om een limited edition New Balance 237 te presenteren. Het paartje is een herinterpretatie van het jaren 70 model en is bedoeld om het ‘Grey on Grey’ tijdperk op te roepen.

Als het gaat om trainingskleding in de jaren 70, was Grey on Grey een erg populaire stijl. Dit is precies de sfeer die de nieuwe 237 moet uitstralen. Het silhouet heet ‘City Gym’, destijds de eerste pop-up store van Snyder in New York.

Een kenmerkend detail zijn de oversized ‘N’ logo’s in chenille. De basis van de schoen komt in premium satijn met suède overlays. De tong is een eerbetoon aan oude hardloopschoenen en is gemaakt van schuim, bedekt met ripstop nylon. De binnenvoering is van zacht badstof, vergelijkbaar met de voering van een sweatshirt. Glad zwart leer accentueert het lipje op de tong en de hiel. De look wordt afgerond met een witte tussenzool en rubberen zool.

De Todd Snyder x New Balance 237 ‘City Gym’ komt uit op 17 oktober 2022. Het nieuwe silhouet zal beschikbaar zijn via een raffle op Synder’s website en via een general release bij geselecteerde retailers op 19 oktober 2022. Je zult €130 opzij moeten zetten.

Overigens kun je alle komende releases vinden via onderstaande knop. Bekijk de nieuwste paartjes!