Skip to content
Watch

The Sneaker Update – Sneakerjagers podcast Ep. 42

17 april 2024 17:13
The Sneaker Update – Sneakerjagers podcast Ep. 42

In de volgende aflevering van The Sneaker Update podcast komen er een hoop onderwerpen voorbij. Lotte, Mats en Tom werpen een blik op aankomende sneaker releases, waaronder de Patta x Nike Running Team collectie met de Nike Air Huarache 20Y24. Daarnaast bespreken ze de New Balance 1906L loafer, de terugkomst van de Nike Air Force 1 ‘Linen’ en meer beef in de hiphopindustrie.

The Sneaker Update is dé podcast voor iedereen die op de hoogte wil blijven van alle ontwikkelingen in de sneakerwereld. In elke aflevering delen Lotte, Mats en Tommy Triggah boeiende verhalen uit de scene. Van unieke sneaker releases tot fascinerende anekdotes achter de ontwerpen, alles komt aan bod in deze wekelijkse podcast.

In de volgende aflevering bespreken de drie de terugkomst van de PHANTACi x Nike Air Max 1 ‘Grand Piano’ en de laatste adidas Campus in samenwerking met Bad Buddy. Het laatste album van Future en Metro Boomin wordt gereviewd en het eerste weekend van Coachella komt ter sprake. Daarnaast wordt de volgende Sneakerjagers samenwerking met Sneaker LAB geteased…

De podcast komt wekelijks met een nieuwe uitzending. Als je de voorgaande afleveringen hebt gemist, kun je deze beluisteren op het Sneakerjagers Spotify-account.

Luister nu naar de nieuwste aflevering van The Sneaker Update, beschikbaar op zowel Spotify als iTunes. Tune in om bij te blijven met de recentste sneaker updates.