Skip to content
Upcoming

Er komen drie nieuwe Supreme X Nike SB Dunk lows aan

6 augustus 2019 14:22
Er komen drie nieuwe Supreme X Nike SB Dunk lows aan

Het kan je eigenlijk niet zijn ontgaan, de Nike SB Dunk Low staat weer vol in de schijnwerpers. Met verschillende toffe releases in 2018 en natuurlijk de Parra release in 2019. Aan deze goede serie wordt in het najaar de nieuwe Supreme X Nike SB Dunk collab toegevoegd.

Supreme is en blijft natuurlijk een skatemerk, dat zich zeker de laatste jaren extra als ‘fashion’ merk heeft ontwikkeld. Vandaar dat de combinatie met Nike SB een logische keuze is. Niet alle Supreme X Nike SB collabs zijn even geslaagd geweest, maar de Dunks en Blazers zijn een van de betere Nike SB collabs. In totaal heeft Supreme al 6 verschillende Dunks uitgebracht, drie ‘Highs’ en drie ‘Lows’. Wil je een van deze paartjes nu aanschaffen mag je flink in je buidel tasten, de meeste recente Dunk Low gaat gemiddeld voor een kleine €1000,- maar de andere releases gaan, op StockX, voor + €2000,-. Deze StockX prijzen zijn redelijk hoog maar geven wel goed de populariteit aan.

Supreme X Nike SB Dunk Low 2019

De geruchten zijn dat er in de herfst van 2019 drie colorways uitgaan komen. Verder zijn er enkele details vrijgekomen zoals de colorways:

  • Metallic Silver/Metallic Silver/Black
  • Varsity Red/Varsity Red/White/Black
  • Metallic Gold/Metallic Gold/Navy/White

De sneakers zullen gemaakt zijn van ‘full-grain’ leer en beschikken over de Zoom Air technologie zoals we gewend zijn bij de SB Dunk. Op de veter-uiteinde, nestle, zal de tekst ‘World Famous’ komen te staan. De eerste foto’s zijn dan ook al gelekt, zie hier onder de eerste foto’s!

Afbeeldingen: @DropsByJay

Afbeelding: SupCommunity