Skip to content
Newsfeed

Stüssy x Cactus Plant Flea Market presenteren hun Summer ’21 collectie

23 juni 2021 15:00
Stüssy x Cactus Plant Flea Market presenteren hun Summer ’21 collectie

We kunnen ons verheugen op een nieuwe samenwerking tussen Stüssy en Cactus Plant Flea Market. Samen hebben ze namelijk een zomercollectie gecreëerd. Dit is niet de eerste keer dat de twee hun handen ineen slaan. In 2017 verscheen hun debuut van de collab en in 2019 brachten ze ook al een 4th of July collectie.

Als we onze aandacht vestigen op de collectie zien we opvallende kledingstukken. Zo hebben Stüssy’s ‘Big Ol’ Jean’ denim pants een opmerkelijke ‘stüssy’ en ‘cactus’ print. Ook is dit het geval met het work jacket. Verder beschikt de collectie over de kenmerkende oversized heart print van CPFM. Kledingstukken die verder onderdeel uitmaken van de collectie zijn een zwembroek, hoodie, crewneck, tee en een short sleeve button down.

Let op! De Stüssy x Cactus Plant Flea Market collectie verschijnt namelijk sneller dan je misschien verwacht! Aankomende vrijdag, 25 juni 2021, ziet de collab al het daglicht via stüssy.com. Scroll naar beneden voor foto’s van de kledingstukken. Vergeet ook niet Sneakerjagers daily te checken voor het laatste sneakernieuws.