Skip to content
Newsfeed

Release reminder: Stüssy x Nike LD Waffle ‘Action Green’

18 juli 2024 14:52
Release reminder: Stüssy x Nike LD Waffle ‘Action Green’

Stüssy en Nike komen opnieuw samen om een uitgebreide surfcollectie te introduceren. De collectie richt zich op het LD-1000 silhouet. De sneaker verschijnt in de colorways ‘Action Green’ en ‘Phantom’.

De Stüssy x Nike collectie inclusief de LD-1000 ‘Action Green’ dropt op 19 juli 2024 bij Nike en geselecteerder retailers.

Nike en Stüssy slaan opnieuw de handen ineen en onthullen een nieuwe collectie. De collab slaat een brug tussen land en zee en biedt een mix van UV-veilige zwemkleding, fleece loungewear en ademende linnen jacks. De kledingitems gebruiken de logo’s van beide merken.

Daarnaast brengen de twee namen ook de LD-1000 uit, een sneaker dat in de jaren 70 geïntroduceerd werd. De eerste beelden van de Stüssy x Nike LD-1000 verschenen begin 2024. Naast de felgroene colorway die als eerst getoond werd, verschijnt er nu ook een ‘Phantom’ colorway die een meer ingetogen kleurenpalet gebruikt, die exclusief bij Stüssy te verkrijgen was.

De sneaker gebruikt de iconische wafelzool die tractie en grip biedt. Op het middenpaneel is de kenmerkende Nike Swoosh geplaatst. Op de tong is het welbekende Stüssy x Nike logo geplaatst.

De Stüssy x Nike collectie is vanaf vrijdag 19 juli 2024 bij Nike en geselecteerde retailers te verkrijgen. Bekijk de officiële beelden van de campagne hieronder. De collectie verschijnt hoogstwaarschijnlijk in de weken daarop ook bij Nike. Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor updates.

Stüssy x Nike
Stüssy x Nike
Stüssy x Nike
Stüssy x Nike
Stüssy x Nike
Stüssy x Nike
Stüssy x Nike