Skip to content
Newsfeed

Stüssy x BAPE Trucker Hat wordt binnenkort gereleased

19 januari 2022 22:00
Stüssy x BAPE Trucker Hat wordt binnenkort gereleased

Stüssy en BAPE komen samen en brengen een trucker hat uit. De twee merken hebben in het verleden al eerder samengewerkt en brengen 21 januari de cap uit. Deze zal verkrijgbaar zijn via BAPE.

Op 18 januari 2022 toonde BAPE de eerste beelden van de Stüssy samenwerking. Op deze foto’s zien we verschillende colorways van de trucker hat. Zo zien we op de hats de bekende ABC camo print in verschillende colorways. Ook is het Stüssy logo op de voorkant te zien.

De twee merken hebben in het verleden al eerder samen gewerkt. In 2010 kwamen de namen met een Holiday collectie. Ook in deze collectie kwam de ABC camo print van BAPE terug en zagen we de Stüssy branding terug komen. Ook in 2013 sloegen de namen hun handen in elkaar en werden beide brandings gecombineerd op de items.

De caps uit de komende samenwerking komen in drie verschillende colorways. De eerste komt in een ‘Tan’ colorway en combineert de kleuren beige, groen en bruin. De tweede trucker hat kleurt roze en heeft een wit Stüssy logo. Als laatste hebben we de paarse colorway.

De Stüssy x BAPE Trucker Hats worden op 21 januari gereleased bij BAPE.

Stüssy x BAPE Trucker Hat
Stüssy x BAPE Trucker Hat
Stüssy x BAPE Trucker Hat