Skip to content
Upcoming

Sneakersnstuff x New Balance 577 ‘The Kids Have grown Up’

15 augustus 2019 15:27
Sneakersnstuff x New Balance 577 ‘The Kids Have grown Up’

Sneakersnstuff heeft een sneaker een geheel nieuwe make-over gegeven in samenwerking met New Balance. De Sneakersnstuff x New Balance samenwerking landt op het New Balance 577 silhouet. Het concept rondom deze samenwerking staat in het teken van samen opgroeien en uit zich in de naam ‘The Kids Have Grown Up’.

De New Balance 577 kwam 30 jaar geleden voor het eerst op de markt. 10 jaar later Werd Sneakersnstuff opgericht door twee geobsedeerde “kinderen”, Erik Fagerlind en Peter Jansson. In de afgelopen 20 jaar is SNS voortdurend gegroeid en bestaat de Sneakersnstuff-familie uit meer dan 250 “kinderen” die geobsedeerd zijn door sneakers. Van Stockholm, de plek waar het allemaal begon, tot aan Londen, Parijs, Berlijn, en de Verenigde Staten, heeft de New Balance 577 een speciaal plekje in het DNA van SNS. Daarom hebben beide partijen er nu voor gekozen om hun krachten te bundelen en het ooit zo populaire hardloop silhouet een make-over te geven!

‘The Kids Have Grown Up’

De slogan van de nieuwe samenwerking tussen Sneakersnstuff en New Balance luidt: ‘The Kids Have Grown Up’. De samenwerking staat dus ook volop in het teken van samen opgroeien. De campagne is voorzien van grote sentimentele waarde. Hierin komen de werknemers van Sneakersnstuff in Parijs, Londen en Stockholm voorbij. Zij zijn in die afgelopen 20 jaar samen met het bedrijf gegroeid.

Sneakersnstuff x New Balance 577SKS ‘Grow Up’ | M577SKS

De New Balance 577SKS is perfect om op te groeien. Dankzij de witte ENCAP midsole en de duurzame XAR-1000 rubberen outsole zorgt de sneaker voor veel demping en stabiliteit. Hier bovenop is de upper te vinden met een basis van geperforeerd suède in een beige kleur, met daaroverheen bruin gekleurde suède elementen.

Daarnaast vind je nog enkele details in het zacht roze en Navy Blue. Zo is het element op de hiel en het ‘N’ logo op de zijkant gekleurd in het Navy Blue. De omlijning van het ‘N’ logo is van reflecterend materiaal, net zoals het stukje vlak boven de mudguard rondom de toebox. Deze elementen passen goed bij de licht grijze hielstabilisator. Uiteindelijk zien we het zacht roze terugkomen op de overige New Balance branding. Kijk maar naar de hiel en de witte tong. Ook is de insole voorzien van deze tint, waarop je overigens ook de Sneakersnstuff branding terugvindt.

De Sneakersnstuff x New Balance 577 ‘Grow Up’ zal zowel online als offline in alle SNS winkels uitkomen op zaterdag 24 augustus. Blijf onze releasekalender in de gaten houden voor de laatste updates.


Sneakersnstuff X New Balance M577 'The Kids Have Grown Up'

M577SKS · Prijs vanaf €284,-

Naar alle aanbieders
sneakersnstuff new balance 557sks sneaker collaboration grown up
sneakersnstuff new balance 557sks sneaker collaboration grown up
sneakersnstuff new balance 557sks sneaker collaboration grown up
sneakersnstuff new balance 557sks sneaker collaboration grown up