Skip to content
Newsfeed

size? en New Balance komen met nieuwe 1906R samenwerking

5 augustus 2022 08:00
size? en New Balance komen met nieuwe 1906R samenwerking

size? en New Balance hebben een glimp van hun komende samenwerking gegeven. De twee werken al een langere tijd samen en hebben een hoop verschillende silhouetten een duidelijke makeover gegeven. De volgende samenwerking draait om de 1906R. Dit nieuwe silhouet zagen we eerder tijdens de laatste samenwerking tussen New Balance en thisisneverthat.

Het silhouet komt in twee verschillende kleurenschema’s. Eén van de colorways is helemaal verklapt. Deze bestaat uit blauw en oranje met grijze en zilveren accenten. De ‘N’ aan de zijkant is donkerblauw en gemaakt met verschillende materialen. De hardloopschoen heeft een vintage uitstraling en zorgt voor een unieke look.

Het andere kleurenschema uit dit pack is maar deels verklapt. Op Instagram is alleen de neus van de desbetreffende colorway te zien. Het lijkt erop dat deze in een opvallend jasje is gestoken. Zo is bijna het hele bovenwerk in een felle turkooizen tint. Om de kleur wat minder fel te maken hebben size? en New Balance ook zwart gebruikt als accentkleur.

Wanneer we het exclusieve size? x New Balance 1906R pack kunnen verwachten is helaas nog niet bekend. Houd onze nieuwspagina in de gaten voor de laatste ontwikkelingen rondom de release. Neem een kijkje naar de kicks hieronder.

size? x New Balance 1906R