Skip to content
Staff Picks

Shop deze herfst essentials bij Freshcotton

31 oktober 2022 20:06
Shop deze herfst essentials bij Freshcotton

De herfst dit jaar is wat onvoorspelbaar, maar toch moeten we op ieder weersomstandigheid voorbereid zijn. Bij Freshcotton kan jij terecht voor al jouw herfst essentials. Om jou een goed beeld te geven van het aanbod bij de retailer hebben wij onze tien favorieten op een rijtje gezet. Kijk je liever zelf door het assortiment? Klik dan op de knop hieronder.

Herfst essentials bij Freshcotton

1. Patagonia M’s Retro Pile Jacket

Op nummer één staat een fleece vest. Deze vesten zijn onmisbaar tijdens de herfst. Het Patagonia M’s Retro Pile Jacket heeft een groene kleur en is gemaakt van 100% gerecycled polyester. Stijlvol en duurzaam tegelijk.

De prijs van het vest is €149,95.

herfst freshcotton
patagonia m's retro pile jacket

2. New Amsterdam Surf Association Work Trouser Cord

Warme broeken kan je niet missen in jouw kledingkast tijdens het najaar. Gelukkig heeft Freshcotton de New Amsterdam Surf Association Work Trouser Cord. Deze broek is gemaakt van corduroy in een donkergrijze tint en heeft het doel om jou warm te houden.

De broek kost €129,95.

herfst freshcotton
new amsterdam surf association work trouser cord

3. Obey Edge Crew Sweater

In ons overzicht met de tien favoriete herfst essentials bij Freshcotton hoort uiteraard ook een gebreide trui. De Obey Edge Crew Sweater is gebreid en opgedeeld in verschillende vlakken. De verschillende vlakken hebben ook andere kleuren. Zo zien we crème, bruin, lila, groen en geel voorbij komen.

De prijs van de trui is €104,95.

herfst freshcotton
obey edge crew sweater

4. Obey Big Easy Canvas Pant

De Obey Big Easy Canvas Pant brengt jouw outfit naar andere niveaus. Deze lichtgroene broek heeft een elastische tailleband voor extra comfort. Alleen op de rechter achterzak is Obey branding terug te vinden.

De broek kost €124,95.

herfst freshcotton
obey big easy canvas pant

5. Bram’s Fruit Brown Gardening Crewneck

De Bram’s Fruit Brown Gardening Crewneck zorgt voor comfort in jouw kledingkast. De trui is bruin en heeft een losse pasvorm. Op de borst staat minimale branding, maar op de rug staat een grote quote die bij het merk past.

De prijs van de trui is €109,95.

herfst freshcotton
bram's fruit brown gardening crewneck

6. Champion Hoodie Grey

Je kan nooit genoeg hoodies hebben. De Champion Hoodie Grey is een basic en met een hoop verschillende items te stijlen. Om de trui wat authentieker te maken heeft de capuchon geen trekkoordjes en is het logo in het zwart wit.

De trui kost €129,95.

herfst freshcotton
champion hoodie grey

7. Banlieue Fleur De Lis Denim Pants

Met de Banlieue Fleur De Lis Denim Pants steel jij de show. De spijkerbroek valt extra op door het Fleur de Lis motief over de gehele broek. Deze broek is makkelijk te stijlen met wat basics en bijvoorbeeld een witte Air Force 1.

De prijs van de broek is €179,95.

herfst freshcotton
banlieue fleur de lis denim pants

8. The New Originals Lignator Overshirt

Het The New Originals Lignator Overshirt heeft een beige kleurenschema. Het overhemd is gemaakt van een zacht materiaal en heeft een ruitjes print. Op de linkerborstzak staat het TNO logo geborduurd. Het shirt heeft nog twee extra zakken.

Het overhemd kost €139,95.

herfst freshcotton
the new originals lignator overshirt

9. The New Originals Workman Jacket

Tussenjassen zijn van groot belang tijdens de herfst. Het is nog niet koud genoeg voor een winterjas, maar een bodywarmer is weer net te koud. Het The New Originals Workman Jacket valt er precies tussenin. Op de linkerborst is het TNO logo te zien.

De prijs van het jasje is €189,95.

herfst freshcotton
the new originals workman jacket

10. Dickies 874 Work Pant

We sluiten het overzicht met onze tien favoriete herfst essentials bij Freshcotton af met de Dickies 874 Work Pant. Deze broek heeft een rechte pijp en een stevige tailleband. Boven de rechter achterzak staat het Dickies logo.

De broek kost €68,95.

herfst freshcotton
dickies 874 work pant