Skip to content
Newsfeed

Shop de Champions x Stranger Things collectie bij BSTN

29 november 2021 11:51
Shop de Champions x Stranger Things collectie bij BSTN

Binnenkort komt Stranger Things met zijn vijfde en laatste seizoen op Netflix. Om alvast in de sfeer te komen, shop je nu bij BSTN de tofste items uit de Champion x Stranger Things collectie.

Stranger Things

Voor wie Stranger Things nog niet kent, de serie gaat over een groep kinderen uit de stad Hawkins. Nadat Will Byers op mysterieuze wijze verdwijnt, beginnen zijn vrienden Mike, Lucas en Dustin een zoektocht. Ook de politie, onder de leiding van Jim Hopper, wordt aan het werk gezet.

In plaats van het vinden van Will, vinden de vrienden een verdwaald meisje genaamd ‘Eleven’, ook wel ‘El’ genoemd. El heeft bijzondere krachten en al gauw ontdekken zij dat er vreemde dingen gebeuren in Hawkins. Zo ontdekken zij de geheimen van een overheidslaboratorium, portalen naar een andere wereld en kwaadaardige monsters.

Champion x Stranger Things Collectie

Inmiddels heeft de serie vier seizoenen en samen met Champion heeft Stranger Things een speciale collectie uitgebracht. De samenwerking bestaat uit een hoop opmerkelijke items met ‘Hawkins’ in varsity letters geschreven. Zo zien wij een aantal hoodies, sweatshirts, joggingbroeken en een stijlvol bomberjack voorbij komen op de website van BSTN.

Daarnaast zijn er ook een paar items waar ‘Hawkins’ ondersteboven geschreven staat. Dit verwijst naar de parallelle wereld uit de serie genaamd ‘The Upside Down’.

De collectie is nu verkrijgbaar op de website van BSTN. Daarnaast ziet het er ook uit dat seizoen vijf al aardig onderweg is. Volgens geruchten zal Stranger Things in 2022 met zijn laatste afleveringen komen.

Champions x Stranger Things
Champions x Stranger Things
Champions x Stranger Things
Champions x Stranger Things
Champions x Stranger Things
Champions x Stranger Things
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date