Skip to content
Staff Picks

Shop de nieuwe apparel trends nu bij Freshcotton

5 augustus 2022 20:10
Shop de nieuwe apparel trends nu bij Freshcotton

Bij Freshcotton kan jij terecht voor de nieuwste trends en de nieuwste drops van toffe merken. Zo heeft By Parra een nieuwe collectie uitgebracht, net als Carhartt WIP. Deze merken zijn nu te koop bij de fashion retailer. Om jou een goede impressie te geven hebben wij onze favoriete items op een rijtje gezet.

Scroll je liever zelf door alle nieuwe items van Freshcotton? Klik dan op de knop hieronder.

By Parra

De nieuwe By Parra drop bestaat uit een hoop items voor de zomer. Enkele kledingstukken zijn ideaal voor de overgang naar de herfst. Zo zitten er drie t-shirts met korte mouwen in de collectie en eentje met lange mouwen. Naast de t-shirts vinden we ook truien, een korte broek, een jasje en een petje in de drop.

T-shirts

Twee van de drie korte mouwen t-shirts zijn in het wit. Bij het ene shirt zien we een illustratie van een kraanvogel en bij het andere shirt een abstracte illustratie van een vrouw. Het derde korte mouwen t-shirt is gestreept en heeft het logo op de linkerborst.

Het lange mouwen t-shirt heeft een lichtroze kleur gekregen. Op de rug staat een illustratie van een vrouw met een vallende ster eronder.

Freshcotton By Parra
€49,95
By Parra
€54,95
Freshcotton By Parra
€59,95
By Parra
€64,95

Truien

Naast de t-shirts kan je ook bij Freshcotton terecht voor een hoodie en een crewneck. De hoodie is donkerblauw en heeft een bloemen illustratie op de rug. De crewneck is lichtgrijs en heeft een grote P op de borst.

Freshcotton By Parra
€159,95
By Parra
€114,95

Zwembroek

Met het oog op de zomer hoort er natuurlijk ook een zwembroek in de collectie. Het broekje bestaat uit verschillende vlakken en uit verschillende kleuren.

Freshcotton By Parra
€104,95

Outerwear

Tijdens de overgang van de zomer naar de herfst weet je vaak niet wat je nou aan moet. In de ochtend is het nog fris, maar ’s middags is het warm. Dit jasje van By Parra zorgt ervoor dat jij deze temperatuursverschillen kan overleven.

By Parra
€239,95

Accessoires

Tot slot, de accessoires. In deze drop zat alleen maar een petje gemaakt van mesh. Het petje is bedekt in het blauw en rood en is voornamelijk gemaakt van mesh. Aan de voorkant zit het By Parra logo.

Freshcotton By Parra
€59,95

Carhartt WIP

De nieuwste collectie van Carhartt WIP is een stuk groter dan de laatste By Parra drop. Om jou een duidelijk beeld van de collectie te geven hebben wij onze favoriete items uitgelicht.

T-shirts

Het Cabin T-Shirt van Carhartt WIP is helemaal in het donkergroen. Op de borst staat een illustratie van een huisje in het bos. Het andere t-shirt dat we hebben uitgelicht is het Frolo T-Shirt. Op de borst zit een illustratie van een snoeprolletje in de vorm van het Carhartt logo.

Freshcotton Carhartt WIP
€44,95
Carhartt WIP
€44,95

Broeken

De Carhartt WIP Simple Pant is, zoals de naam al verteld, erg simpel. De broek is in een groene kleur en heeft een rechte pasvorm. Door de simpliciteit past de broek bij een hoop verschillende items. Dezelfde broek is ook verkrijgbaar van denim en heeft een duidelijke skate uitstraling. Deze spijkerbroek heeft een paarsige kleur.

Freshcotton Carhartt WIP
€78,95
Carhartt WIP
€108,95

Accessoires

Tot slot heeft Carhartt WIP altijd een hoop toffe accessoires voor in huis. Deze collectie hebben ze een dekentje uitgebracht, maar ook een incense chamber voor jouw wierook.

Freshcotton Carhartt WIP
€118,95
Carhartt WIP
€118,95

Mis je nog nieuwe sneakers voor bij je nieuwe outfit? Kijk eens naar onze sneaker zoekmachine >>