Skip to content
Staff Picks

Shop de New Balance 725 in vijf verschillende colorways

20 oktober 2021 15:00
Shop de New Balance 725 in vijf verschillende colorways

Op de website van New Balance shop je de 725 in vijf toffe colorways. Naast het hardlopen kunnen de kicks ook prima gedragen worden onder hedendaagse outfits. Om je een beetje op weg te helpen laten wij zien hoe jij de 725 kunt combineren met een paar stijlvolle items.

NB 725 x Small NB Pack Hoodie

Allereerst hebben wij de 725 in een ‘White met Kumquat’ colorway. Op het bovenwerk van de sneaker komen de kleuren grijs, donkerblauw en wit samen. Verder zijn er gele details te vinden op de zolen en op het ‘N’ logo. Hierdoor is de schoen prima te combineren met een gele New Balance hoodie.

New Balance 725
New balance 725 ‘White/Kumquat’
Small NB Pack Hoodie 'First light'
Small NB Pack Hoodie ‘First Light’

NB 725 x Foritech Fleece vest

Vervolgens hebben wij het model in een ‘Metallic Silver’ colorway. Het silhouet is volledig wit met een aantal zilveren elementen. Hierdoor past de schoen perfect bij de Foritech Fleece vest van New Balance. De vest is grijs van kleur met het borst in het zwart, hierop is het New Balance logo in het wit gestikt.

New Balance 725
New Balance 725 ‘Metallic Silver/White’
Foritech Fleece Blocked Full Zip
Foritech Fleece Blocked Full Zip

NB 725 x Q Speed Sherpa Anorak Pullover

Een ander colorway van de 725 op de website van New Balance is de ‘Oyster met Metalic Silver’. Op het bovenwerk van de sneaker zijn verschillende tinten van beige te vinden. De toebox, middenpaneel en hiel zijn wit. Wij combineren de sneaker met deze stijlvolle pullover gemaakt van sherpa fleece materialen. Het kledingstuk heeft een verhoogde kraag met een rits, hierdoor blijf jij lekker warm tijdens de winterdagen.

New Balance 725
New Balance 725 ‘Oyster/Metallic Silver’
Q Speed Sherpa Anorak Pullover
Q Speed Sherpa Anorak Pullover

NB 725 x NB Athletics Clash Hoodie

De New Balance 725 in een ‘Rain Cloud’ en ‘Space Pink’ colorway is een echte eyecatcher. Het model heeft een zilveren basis met witte overlays. Op de zolen en op het ‘N’ logo op het middenpaneel zijn lichtroze accenten te vinden. De kicks zijn mooi te combineren met de Athletics Clash Hoodie. Het kledingstuk is groen met het New Balance logo op de borst in het lichtroze gestikt.

New Balance 725
New Balance 725 ‘Rain Cloud/Space Pink’
NB Athletics Clash Hoodie
NB Athletics Clash Hoodie

NB 725 x FC Dynamo Jersey

Als laatst hebben wij het 725 model in een ‘Team Carolina’ colorway. De sneaker komt gekleed in de kleuren grijs, blauw en wit. Deze kleuren zijn ook te vinden op de FC Dynamo Jersey. Hierdoor kunnen de twee items perfect met elkaar gedragen worden voor een sportieve outfit.

New Balance 725
New balance 725 ‘White/Team Carolina’
FC Dynamo Kyiv Home Jersey
FC Dynamo Kyiv Home Jersey

Tot zo ver de vijf colorways van de 725 op de website van New Balance. Wil jij meer van zulke lijsten lezen? Download dan de Sneakerjagers app en neem een kijkje bij onze blogs. Vergeet ons ook niet te volgen op Instagram, Facebook en Twitter.