Skip to content
Staff Picks

Scoor je Nike festival essentials nu bij Snipes

8 juli 2022 20:03
Scoor je Nike festival essentials nu bij Snipes

Het zomerseizoen is net van start gegaan en dat betekent we een tijd van zon en festivals tegemoetkomen. Snipes heeft een speciale pagina opgezet met Nike items dat jou helpt een festival outfit te scoren, van sneakers tot aan kleding en accessoires.

Om je het kiezen wat makkelijker te maken hebben wij onze tien favoriete zomer pieces alvast voor je op een rijtje gezet. Bekijk het overzicht hieronder.

Nike Air Max 97 White

Nike Air max 97 White
Nike Air max 97 White

We beginnen het lijstje met een super frisse witte Nike Air Max 97. Deze sneaker is bekleed in mesh en een synthetisch leer. Hierdoor is de schoen ademend, maar toch ook nog stevig. Het golvende design van de off-white overlays geven het paar een retro look. De Air bubble loopt onder heel de zool voor demping bij iedere stap.

Nike Sportswear Club Fleece Crew

Nike Sportswear Club Fleece Crew
Nike Sportswear Club Fleece Crew

Het zijn helaas niet altijd tropische temperaturen in de Nederlandse zomers. Door een klassieke look te combineren met zacht fleece wordt de Nike Sportswear Club Crewneck perfect voor wanneer het afkoelt in de avond.

Nike WMNS Air Max 90 Pink

Nike WMNS Air Max 90 Pink
Nike WMNS Air Max 90 Pink

De Nike WMNS Air Max 90 Pink heeft een bovenwerk dat bestaat uit verschillende tinten roze. Als basis heeft de schoen een roze mesh. Hieroverheen zitten overlays van dezelfde kleur. Dan heeft de sneaker nog mudguards die een zalmkleur hebben. De witte logo’s op de Swoosh, hak, het tong label combineren mooi met de witte midsole.

Nike Sportswear Essentials Women’s T-Shirt

Nike Sportswear Essentials Women's T-Shirt

Het Nike Sportswear Essentials Women’s T-Shirt heeft een oversized fit. De tee heeft een licht zandkleur en is voorzien van een mini-Swoosh op de borst.

Nike Blazer Low 77 Vintage

Nike Blazer Low 77 Vintage
Nike Blazer Low 77 Vintage

De Nike Blazer Low 77 Vintage heeft een neutrale stijl. De basis van de schoen is van wit leer. De overlays op de neus en bij het middenpaneel zijn van suède dat gebroken wit kleurt. Op de hak zit nog een blauwe heel tab dat de schoen nog een vleugje kleur geeft. De vergeelde, verouderde tong voegt toe aan de vintage stijl van de schoen.

Nike Bucket Hat

Nike Bucket Hat

Deze canvas Nike Bucket Hat is perfect voor het festival. Met deze hoed kan jij urenlang in de zon staan zonder bang te hoeven zijn dat je verbrand raakt. De bucket hat is zwart van kleur met een wit Nike logo.

Nike WMNS Air Max 95

WMNS Air Max 95
WMNS Air Max 95

Het bovenwerk van de all-white Nike WMNS Air Max 95 bestaat uit een mix van mesh en leer. De sneaker is voornamelijk bedekt in de golvende leren overlays. Op de neus zit ook nog een extra laag van leer ter versteviging van de schoen. De Air-bubble in de midsole maakt dat de AM95 er niet alleen goed uitziet, maar ook nog eens comfortabel loopt.

Nike Heritage86 Futura Washed Hat

Nike Heritage86 Futura Washed Hat

De Nike Heritage86 Futura Washed Hat is een festival essential. Door de neutrale kleuren en de minimale branding past deze pet bij elke outfit.

Nike Air Max 90 White

Nike Air Max 90 White
Nike Air Max 90 White

De Air Max 90 is een staple in de Nederlandse streetwear cultuur. Deze versie van dit model is volledig wit. De toebox en de kraag zijn van mesh, waaroverheen overlays zitten van leer. De Air Max zool zorgt ervoor dat je heel het festival comfortabel kan afstruinen.

Nike Blazer Mid´77 Vintage

Nike Blazer Mid´77 Vintage
Nike Blazer Mid´77 Vintage

We sluiten het lijstje af met de Nike Blazer Mid´77 Vintage. Jaren ’80 stijl kleding en sneakers zijn weer helemaal in tegenwoordig. Deze mid-top is een neutrale sneaker in deze stijl. De basis van de schoen is van wit leer, waaroverheen een zwarte Swoosh en wit suède overlays zitten. Ook hierop is de tong vergeeld zodat de schoen een vintage stijl krijgt.

Dit waren onze favoriete Nike festival pieces bij Snipes. Wil jij liever zelf wat kledingstukken, sneakers of accessoires uitzoeken? Klik dan op de knop hieronder

Hou ook de releasekalender in de gaten of download de Sneakerjagers app. Hier vind je het laatste sneaker niews en een duidelijk overzicht van de komende releases.