Skip to content
Newsfeed

Salehe Bembury onthult een New Balance 530

18 juni 2024 14:00
Salehe Bembury onthult een New Balance 530

Salehe Bembury heeft in 2024 meerdere keren samengewerkt met Crocs en in januari bracht hij het New Balance 1906R ‘HEAT BE HOT’ pack uit. Nu, in juni 2024, onthult hij zijn nieuwste samenwerking met New Balance. Op Instagram deelde Salehe de eerste beelden van een kleurrijke New Balance 530.

Naast de 1906R heeft Bembury al meerdere keren samengewerkt met New Balance, waaronder een make-over van de 2002R. Zoals we van hem gewend zijn, is ook deze versie van de New Balance 530 allesbehalve saai. Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van mesh en suède in een felle limoengroene kleur. Daarnaast wordt het ontwerp aangevuld met paarse en pruimkleurige accenten op de branding en de zool.

Grijze en blauwe tinten accentueren het iconische ‘N’ logo aan de zijkant. Een ‘Salehe Bembury’-label rondom de enkel voegt een extra vleugje exclusiviteit toe.

Op dit moment zijn er nog weinig details bekend over de release van de Salehe Bembury x New Balance 530. Er wordt verwacht dat de sneaker in de herfst of winter van 2024 zal uitkomen. Blijf op de hoogte van updates rondom deze release door Sneakerjagers te volgen op Instagram!

Salehe Bembury New Balance 530
Salehe Bembury New Balance 530
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date