Skip to content
Upcoming

Restock van de Stranger Things x Nike Blazer ‘Hawkings High’ en ‘OG Collection’

27 september 2019 12:45
Restock van de Stranger Things x Nike Blazer ‘Hawkings High’ en ‘OG Collection’

Goed nieuws voor de fans van Stranger Things, want morgen restocked Nike de Stranger Things X Nike Blazer ‘Hawkins High’ en de Stranger Things X Nike Blazer ‘OG Collection’.

De serie Stranger Things is een van de populairste series op Netflix. Voor degene die het niet weten; De serie vindt plaats in een fictieve stad genaamd ‘Hawkins’ in de jaren ’80. Het eerste seizoen gaat over de verdwijning van een jongetje. In seizoen twee worden de gevolgen onderzocht van de voorafgaande mysterieuze gebeurtenissen. En het laatste seizoen gaat over “Krachten van het kwaad die nieuw zijn”. Aardig spannend allemaal en de serie is dan ook een echte aanrader!

Stranger Things X Nike Blazer ‘Hawkins High’ | CJ6101-100

De schoen is een witte Nike Blazer. Aan de buitenkant van de schoen zit een grote rode Swoosh met een grijze omlijning. Aan de binnenkant van de schoen bevindt zich alleen een rode Swoosh omlijning, maar de binnenkant is wit. Ook is er op de binnenkant een patch te vinden met het ‘Hawkins High School’ logo, die natuurlijk groen en rood is wat Hawkins representeert. De tongue tab is groen met wit en daarop zie je het Nike logo met de Swoosh en daar onder staat er ‘Stranger Things’. Op de hiel is er aan de bovenkant nog een groot groen vlak met daarin in het wit het Nike logo met de swoosh.

Stranger Things X Nike Blazer ‘OG Collection’ | CK1906-400

De schoen is een blauwe Nike Blazer. Aan zowel de binnenkant als buitenkant van de schoen is er een grote witte Swoosh. De tongue tab is wit met daarop in het rood het Nike logo met de Swoosh en daaronder staat ‘Stranger Things’. Aan de bovenkant van de hiel bevindt zich een groot wit vlak met daarop in het blauw het ‘NIKE’ logo. De gehele zool is wit en de veters zijn blauw.

Beiden sneakers worden zaterdag 28 september 2019 om 09:00 uur gerestocked bij Nike via SNKRS. Ze kosten beide €110,-. Houd goed onze Releasekalender in de gaten voor alle laatste updates en scroll naar beneden voor foto’s van de schoenen!


Stranger Things X Nike Blazer 'Hawkins High'

CJ6101-100 · Prijs vanaf €103,-

Naar alle aanbieders
Stranger Things X Nike Blazer ‘Hawkins High’

Stranger Things X Nike Blazer 'OG Collection'

CK1906-400 · Prijs vanaf €64,-

Naar alle aanbieders
Stranger Things X Nike Blazer ‘OG Collection’
Images by Nike