Skip to content
Newsfeed

Release Reminder: New Balance 550 colorways

2 november 2022 18:41
Release Reminder: New Balance 550 colorways

Op donderdag 3 november 2022 zullen er enkele nieuwe colorways van de New Balance 550 droppen en zullen er verschillende kleurstellingen een restock krijgen. Een gedetailleerd overzicht met alle winkels en info kun je vinden via de buttons.

De 550 is momenteel een erg populair model van New Balance en verkoopt meestal super snel uit. Het merk zelf zegt over het silhouet:

De terugkeer van een basketballegende. De nieuwe 550 is een eerbetoon aan het origineel uit 1989 dat een hele generatie heeft beïnvloed. De 550 werd oorspronkelijk gedragen door professionele spelers in de jaren 80 en 90. Deze nieuwe versie is eenvoudig en strak en doet denken aan de tijd van weleer.

New Balance

We kunnen nu negen kleurstellingen van de New Balance 550 verwachten: ‘Marquette’, ‘Nightwatch Green’, ‘Rain Cloud’, ‘Grey’, ‘Nvy’, ‘Natural Indigo’, ‘White’, ‘Rain Cloud’ en ‘Black’.

De colorways hebben een bovenwerk van synthetisch leer of suede en komen allemaal in een andere kleur. Wil je de silhouetten in detail bekijken? Werp dan een blik op de sneakers aan de zijkant of hieronder.

De New Balance 550 zijn verkrijgbaar op donderdag 03 november 2022 om 10:00 uur. De paartjes kosten tussen de €130 en €150, afhankelijk van de kleur. Zoals gewoonlijk kun je alle informatie over retailers en maten krijgen via de button aan de zijkant.

Als laatste kun je alle komende releases vinden in onze releasekalender.

New Balance 550
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date